Roy M. Stensrud: Hjelp til rengjøring

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Roar Kalvsjøhagens innlegg har sin berettigelse.

At administrasjonen kan sende ut et slikt brev vitner mer om ikke bare dårlig kommunikasjon men også om at administrasjonen må ha glømt hva de sjøl har vært med på og sette opp vedrørende klart språk i Lunner kommune. Viser til utgitte skriv fra 2016 om språkprofil i Lunner kommune.

Undertegnede hørte tidlig om saken men trodde dette var en vits som kom på Facebook, men realiteten visste seg snart å bli virkelighet. Som Roar Kalvsjøhagen så treffende skriver hadde også jeg antidepressiva i nærheten.

Noen ganger kan en lure på om tankegangen er riktig innstilt i kommunehuset: Tenker noen at innbyggerne er til for de som skriver slike brev eller som innbyggerne i kommunen sikkert mener, de ansatte er til for innbyggerne.

Det bør som Roar Kalvsjøhagen skriver så bra, rødt kort til de som kan finne på å sende ut slikt et brev.

Undertegnede håper at de som er valgt av folket bl.a. ordfører ser seg best tjent med å lese korrektur før adm. sender ut skriv til Lunners innbyggere. Viser igjen til Lunner kommunes språkprofil.

Med hilsen om bedre kommunikasjon.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken