Gå til sidens hovedinnhold

Rune, Tommy og Alexander tar over Hadeland KFK

Rune Larsen, Tommy Hagen og Alexander Bjørnerud tok over som trenere for 3. divisjonslaget til Hadeland KFK fra 1. februar.

Ditt Hadeland

Rune Larsen blir hovedtrener. Han har bakgrunn blant annet som trener for Lunner FK herrer og for juniorlaget til Gran IL, samt om omfattende spillerkarriere i Oslo, herunder en aldersbestemt landskamp.

Tommy Hagen har trent lag i Hadeland KFK i 15 år, og klubben er svært glad for at han går på en ny økt etter et par års ferie.

Alexander Bjørnerud kjenner storparten av spillerne på laget gjennom sin undervisning på Hadeland videregående skole. Som en del av trenerteamet vil han følge opp HKFK-laget og damene fra toppidrett fotball en gang i uka.

Damelaget til Hadeland KFK har holdt seg godt i gang med trening i hele 2020. Pandemi-forskriftene satte bom for kamper. Frafallet har vært minimalt, så Hadeland KFK stiller eget damelag også i 2021.

Samtidig ønsker selvsagt klubben å få med seg flere spillere, ikke minst flere litt «eldre damer». Per nå er det 16 damer i spillerstallen, samtlige spillere er 19 år og yngre. Det var disse ungdommene som spilte laget opp en divisjon i 2019.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.