Tirsdag kveld, 2. november, kan alle som er nysgjerrige ta turen til Granvang for å få høre generalprøven på årets konkurranseprogram. Det er spekket med tempo og fengende rytmer, men også med smektende ballade.

Programmet har fått navnet «The Jaren Social Club Latin party», og det loves fullt trøkk fra første tone.

Flere solister som skal vise seg fram, blant disse Arne Bilden på trombone, Karoline Dahl på esskornett, Thomas Petersen på trompet, Ole Jørgen Lunde på horn og Rolf Magne Berget på baryton.

Korpset ledes for anledningen av Tarjei Grimsby. Han er trombonist, og fast ansatt i Det Norske Blåseensemble. Han er dessuten en aktiv frilanser innen teater, studio og TV. Han har vært fast i orkesteret i TV2-programmet skal vi danse. Nå har han altså tatt turen til Hadeland for å lede Jaren som spiller i elitedivisjonen i Siddis Brass.

Siddis Brass har blitt avlyst de to siste årene på grunn av pandemien. Jaren-musikerne er svært begeistret over å endelig kunne spille konkurranse igjen.

– Å konkurrere er liksom en del av vårt DNA, og det gleder oss stort at vi endelig kan gjøre det igjen. Nå håper vi mange tar turen innom Granvang tirsdag kveld. Det er til stor hjelp for oss å spille for publikum nå som vi skal gjøre den siste finpussen, sier Rohan Sandemo, som er leder for Jaren hornmusikkforening.