Sara er med i Gran bokseklubb og er så heldig at hun trener sammen med forbilde sitt i boksing, Bernard Angelo Torres.

Hun trener boksing fra mandag til torsdag, og før skolen på fredager pleier hun å jogge eller trene styrke hjemme. Sara sier selv at grunnen til at Bernard er forbildet hennes er fordi han er god teknisk og jobber raskt.

Vunnet tre ganger

Sara har vunnet landsmesterskapet i boksing tre ganger, da hun var 11, 13 og 14 år.

Et av de beste minnene Sara har fra boksing var for tre år siden hun var en av få jenter i Norge som ble invitert med på camp Brækhus. Det var en samling med boksedronningen Cecilia Brækhus og bokselegenden Ole Klemetsen. Hun forteller at camp Brækhus var en super opplevelse, at det var bra opplegg, bra organisert og at det var et godt miljø der.

En morsom sport

Da Sara var mindre ble hun med broren sin på boksetreningene fordi hun syntes det var gøy, Hun forteller at hun aldri ga seg og nå er det noe hun gjør nesten hver dag. Videre sier hun at hun må se hva tiden bringer, men at det er kjempegøy og utrolig god trening.

«Man må ha lyst til å trene»

– For å bli god i sporten må man ha lyst til å trene, sier hun.

Hun nevner også at konsentrasjon er veldig viktig i boksing.

– En av de mest spennende tingene med boksing er de varierte treningen, sier Sara og nevner eksempler som styrke, kondisjon og spenst.

Null skader og masse adrenalin

Overraskende nok har Sara aldri blitt skadet mens hun har bokset. Hun sier at det er veldig vanlig å få skader i ankelen, foten eller en arm i mange sporter, inkludert boksing, men selv har hun vært heldig og holdt seg skadefri.

– En av de beste tingene med boksing er adrenalinet man får av å være på treninger eller stå i bokseringen, sier hun.