Gå til sidens hovedinnhold

Senterpartiet er klar for Viken-valgkamp

Artikkelen er over 2 år gammel
Innsendt

Som en følge av regionreformen deltok Lunner og Jevnaker Senterparti på nominasjonsmøtet som vedtok partiets liste til fylkestingsvalget i Viken.

Møtet, som ble avholdt på Sundvolden hotel, samlet over 200 utsendinger for å velge sine fremste profiler til høstens valg.

På topp står Senterpartiets nestleder Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim. Tvinnereim er bosatt i Enebakk, er gift og har to barn. Hun jobber som rådgiver i tankesmien Agenda, og har tidligere vært underdirektør for miljø og matsikkerhet i Norad og seniorrådgiver i UD. Hun er nestleder i Senterpartiet, og var statssekretær under den rødgrønne regjeringen.  

– Tusen takk for tilliten! Nå skal vi vinne valget og kjempe for tjenester nær folk og mot sentralisering. Det er bare å brette opp ermene. Vi kommer til å bli møtt med hersketeknikker, men vi skal vinne med fakta og godt humør, sa en entusiastisk Tvinnereim fra talerstolen.

Gruppeleder for Lunner Sp, Halvor Bratlie syntes det var lærerikt å delta på sitt første møte den nye regionen.

– Det er klart det er en overgang for Lunner og Jevnaker å være to av 26 lag på møter i Oppland, til å bli to av 51 kommuner i Viken. Senterpartiet i vårt nye fylke har tatt godt imot oss, og jeg har allerede invitert Tvinnereim for å bli bedre kjent med Hadelandskommunene. Ikke minst er det viktig for oss å holde oppe trykket på utbygging av riksveg 4 og Gjøvikbanen også etter fylkesbyttet, sier Bratlie.

Les også

Se hele lista: Bare én kvinne på Sp-lista i Jevnaker

Les også

Kristin Myrås (49) går fra Høyre til Sp: – De vet jeg kan være en løs kanon

Les også

Slik er den endelige lista: Gran Senterparti vil vinne valget med Oulie på topp

 

Kommentarer til denne saken