Gå til sidens hovedinnhold

Sesongen er endelig i gang for friidretten!

Torsdag ble sesongens første løp i regi av Brandbu IF Friidrett arrangert.

Ditt Hadeland

Det var tredje løp i Gulbrandsen & Olimb-karusellen 2021, hvor de to første løpene dessverre måtte avlyses. Karusell-løpene er egentlig terrengløp, men siden det fortsatt var noe is igjen i trasen, gjennomførte vi løpet på friidrettsbanen. Til tross for kort forhåndsvarsel stilte det opp 30 ivrige løpere i alderen 5–16 år. Det ble konkurrert i 400 meter, 800 meter og 1200 meter. Det var mye idrettsglede og flott innsats hos utøverne, og mange gode resultater. Det er tydelig at deltakerne har trent i vinter.

Torsdag 20. mai er det klart for karusell-løp i Dæhlenmoen. Vi håper flere løpeinteresserte melder seg på og blir med. Husk forhåndspåmelding.

Magnus og Lotta

Våre landslagsutøvere er også i fin trening fram til sesongstart. Magnus starter sesongen 22. mai med 5000 meter bane på Per Halle Invitational i Tønsberg. Lotta deltok i årets første konkurranse søndag 2. mai på Idrettshøyskolen, og neste konkurranse for Lotta er søndag 9. mai. Vi gleder oss til å følge både Lotta og Magnus denne sesongen.

Etter planen skulle Brandbu IF Friidrett arrangert nasjonalt kast-stevne (GAST-stevne) søndag 9. mai. På grunn av smittevernreglene måtte dette stevnet utsettes. Nå håper vi at vi kan arrangere dette stevnet lørdag 5. juni og at kastere fra hele landet kommer til Brandbu denne helga.

Onsdag 2. juni er vi i gang med Mohagen Bil Cup. Mohagen Bil Cup er en serie med fem stevner som er lavterskeltilbud til alle som vil konkurrere i friidrett. Stevnet er åpent for alle. Vi har åpen klasse og klasse for dem som er sju år og yngre, i tillegg til de vanlige klassene.

Treningstilbud

Brandbu IF Friidrett er i gang igjen med trening for alle aldersgrupper.

Mandag og onsdag har vi tilbud for aldersgruppen 6–10 år. Oppmøte på friidrettsbanen på mandager og onsdager. Mandag er trening på banen, mens det er spenst og moro i Størenslunden på onsdager.

Onsdag er det tilrettelagt trening på friidrettsbanen.

For aldersgruppen 11 år og eldre er det et tilbud fire dager i uke, litt etter hva den enkelte ønsker. Mandag er det spenst i Størenslunden og trening på banen etterpå. Tirsdag er det intervaller for dem som ønsker å trene på mellom- og langdistanse. Onsdag er det sprint og tekniske øvelser på friidrettsbanen og torsdag er det er intervaller i Dæhlenmoen.

Vi har plass til flere. Alle som har lyst til å prøve seg litt på friidrett er velkommen på treningene våre.

For mer informasjon om aktiviteten i friidrettsgruppa kan du følge oss på Facebook (brandbufriidrett) og Instagram (brandbufriidrett), eller se på nettsiden vår.

Kommentarer til denne saken