Gå til sidens hovedinnhold

Skjerva 7 summits nærmer seg: – Vi satser på enda flere deltakere i år

Lørdag 28. august arrangerer Skjerva løypelag turmarsjen «Skjerva 7 summits». Turen går over sju åstopper i området og strekker seg over 18 kilometer. Deltakerne går gruppevis med egen turleder.

– I fjor hadde vi over 100 deltakere, og vi satser på å få med enda flere i år, sier Marit Skjaker Morstad i Skjerva løypelag.

– For de som synes 18 kilometer blir i lengste laget, så har vi i år en ny runde på 7,5 kilometer, som stedvis går i et svært lite brukt turterreng. Men også her er det flere spennende utkikkspunkter, forteller Marit.

Halvveis i 18 kilometersrunden vil det bli en hyggelig stopp i Midtdala, der representanter for løypelagets trivselsgruppe står klare til å høre hvordan turen har vært så langt. Her får deltakerne påfyll av vann. Der vil det også bli åpen kiosk med salg av brus, boller og sjokolade.

Start og mål for arrangementet er på Skjerva sag. Her er det for anledningen gratis parkering. Løypelaget har kiosk ved flishuset, der du blant annet får kjøpt Skjervestuas berømte kanelsnurrer. Svingheim Aktiv stiller med et spennende utsalg med sko, sokker og annet turtilbehør.

Publikum som ikke ønsker å gå, er hjertelig velkommen til å heie på deltakerne og hygge seg i målområdet på saga.

Påmelding skjer via skjerva.no. Løypelaget ønsker alle vel møtt til en flott turdag.

Les også

Ole Gulbrand «pensjonerer seg» med god samvittighet: – Nå skal jeg nyte godt av alt arbeidet vi har lagt ned

Les også

Løypelaget har doblet antall kilometer på under to år: – Her slipper du fulle parkeringsplasser

Les også

Nå kan du oppleve en tur helt utenom det vanlige

Kommentarer til denne saken