Klart for ny vinterfestival

KLARE FOR FESTIVAL: Jakob Kolstad (fra venstre), Alex Taaje, Nicolay Jørgensen, Trygve Nordberg og Marcus Myrstuen (bak) fra ungdomsstyret på Arena Gran er klare for Vinterfestival.

KLARE FOR FESTIVAL: Jakob Kolstad (fra venstre), Alex Taaje, Nicolay Jørgensen, Trygve Nordberg og Marcus Myrstuen (bak) fra ungdomsstyret på Arena Gran er klare for Vinterfestival.

Artikkelen er over 3 år gammel

Ung Hadeland byr nok en gang på et rikholdig program for ungdom i vinterferien.

DEL

HADELAND: Like sikkert som at det er vinterferie i uke ni, er det også Vinterfestival med mange spennende tilbud for ungdommen.

– Vi arrangerer vinterfestival over samme lest som tidligere. Det blir mange av de samme aktivitetene som før, og erfaringsmessig er det populære tiltak. Noen aktiviteter pleier å bli raskt fullbooket, så det lønner seg å melde seg på raskt, sier Rune Larsen fra kulturkontoret og Ung Hadeland.

Dans, RC og kino

Det starter allerede med workshop i dans på Arena Lunner mandag. Instruktør er Silje Uthuslien.

Tirsdag blir det busstur til Hafjell for skikjøring. Dette er vanligvis et av de mest populære tilbudene denne uka, og det blir det sikkert denne gangen også.

Samme dag er det også RC-kjøring, eller drifting med radiostyrte biler. Det foregår i Hadeland RC-klubb sitt klubblokale i gamle swedoorbygget i Vestre Gran. Du trenger ingen erfaring, og klubben låner bort biler til de som ikke har egen.

Onsdag er det kinodag i Brandbu. Kinoen viser tre filmer på dagtid. Først ut er filmen Viana. Deretter følger Trio og Hjertestart.

Glasskunst og klatring

Denne dagen blir det også mulig å lage sitt eget kunstverk i glass hos Glasskunstner Frøydis Samuelsson på Roa.

Vinterfestivalen avsluttes med klatring i klatreveggen på Hadeland videregående skole på torsdag.

Påmelding til alle aktivitetene skjer på unghadeland, no, og arrangørene håper på stor oppslutning.

– Vi hadde også planlagt en dag i alpinbakken på Grua fredag, men den må dessverre utgå. Det har kommet for lite snø, og snøfallet de siste dagene er ikke nok, sier Larsen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken