Siktede la ut på tur dagen etter Søndre Land-drapet

Nils Olav Bakken (49) ble funnet drept og sterkt forbrent i Søndre Land i Oppland lørdag 3. september. Sporene kan få avgjørende betydning i etterforskningen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.

Nils Olav Bakken (49) ble funnet drept og sterkt forbrent i Søndre Land i Oppland lørdag 3. september. Sporene kan få avgjørende betydning i etterforskningen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

(Oppland Arbeiderblad) Dagen etter at Nils Olav Bakken (49) ble funnet drept og forbrent i Søndre Land i Oppland, la de nå drapssiktede mennene ut på en fire uker lang motorsykkeltur til Brønnøysund.

Kvinnen i 40-årene som også er siktet for drapet sluttet seg også til turen etter hvert, ifølge VG.

– Det var mange som stusset på turen. Det hadde begynt å bli kaldt, forteller verkstedeier Kjell Sirirud, som kjenner de drapssiktede.

Han sier at siden motorsyklene ikke var registrert, ble de utstyrt med pappskilter. Den siktede småbarnsmoren skulle også være med på turen, men bilen hennes var ikke i kjørbar stand. Hun kjøpte en ny grønn VW Golf av Sirirud og reiste etter en uke senere. Hun kom tilbake til Dokka sammen med de to mennene.

Alle de siktede nekter straffskyld.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags