Gå til sidens hovedinnhold

Sondre sikret 2. plass i norgescupen

Før finalehelgen på Våler lå han på 2. plass sammenlagt i norgescupen, og spenningen var stor før de to siste løpene på om han klarte å beholde plassen.

Ditt Hadeland

Sondre Spjeldnes Flathen (13 år) kjører roadracing i klassen JuniorSport, der kjører han en Yamaha R3.

Løpshelgen startet fredag 20. august med flere treningspass. Her knallet Sondre til med rundetid på 1.12, som var åtte sekunder raskere enn sist han var på Vålerbanen.

Han kjørte veldig jevne og stabile rundetider. Denne fredagen fikk Sondre en ny opplevelse, da han kjørte ut i svingen etter startstrekka på ene treningspasset. En første gang for alt. Merkelig nok var dette i samme sving ene føreren i teamet, Svein-Ingar, kjørte ut i noen pass tidligere.

Det gikk bra med begge førerne og sykkelen til Sondre fikk bare noen småskrammer. Videre utover helga merket Sondre at skulderen verket litt, som preget den videre kjøringen noe. Likevel dro Sondre i land to 5.-plasser denne helga og dermed sikret han 2. plass sammenlagt i sin klasse, rett bak Jens William Rustad og like foran Neo Hansen.

JuniorSport er en spennende klasse for nybegynnere i juniorklassen. Junior er delt opp i to klasser, JuniorSport og supersport 300. Disse klassene har mye underholdningsverdi og er virkelig spennende å se på.

Det som var ekstra hyggelig på Våler denne gangen var at depotet var åpent for flere medlemmer i team og tribunen var åpen for publikum! Også denne helga var gokartbanen på Våler åpen for minimotokjøring og her var det innom mange unger. Det er spennende. Lillesøster Julie var med og kjørte med sykkelen sin også denne helga. I tillegg feiret hun 10-årsdagen sin på banen.

Takk til Solør MC-klubb for arrangering av en flott finalehelg. Vi gleder oss allerede til neste sesong.

Kommentarer til denne saken