SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tyrkisk pepper

FC Salzburg kan vente seg en tøff kamp i heksegryta på Sukru Saracoglu Stadium.

FC Salzburg kan vente seg en tøff kamp i heksegryta på Sukru Saracoglu Stadium. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Det er ikke greit å spille bortekamp i Istanbul. Sjekk dagens oddstips!

DEL

(Siste) Vi går for en dobbel på dagens oddskupong. Spillene kommer fra kvalifiseringen til mesterligaen.

Fenerbahce - FC Salzburg

Mesterligaen menn, tredje kvalifiseringsrunde, 2. kamp. Det ble uavgjort 1-1 i den første kampen i Østerrike.

Mens hjemmelaget har til gode å starte seriespillet, noe de ikke gjør før om halvannen uke, topper Salzburg i den østerrikske ligaen. Der har de spilt tre kamper, og har syv poeng så langt, og er dermed målforskjellen foran to andre lag.

Salsburg har altså fordelen av å være i spill, men bortekamper i Istanbul er ingen spøk. Det er elektrisk stemning i Tyrkia, og Fenerbahce vil garantert ha revansj for forrige sesong, da det ble takk og farvel i kvaliken mot Spartak Moskva. Denne gangen har de imidlertid fordelen av at de faktisk vil gå videre med 0-0, og vi tror ikke Salsburg takler presset med å måtte angripe i dette oppgjøret.

Hjemmeoddsen på 1,60 er noe ned fra utgangspunktet til Norsk Tipping, men det holder fremdeles for spill.

Grasshoppers - Olympique Lyon

Også dette er mesterligakvalik. Olympique Lyon vant den første kampen 1-0.

Vertene ligger på fjerde plass i den sveitsiske toppdivisjonen etter fire kamper, hvor to er vunnet, mens to har endt uavgjort. Olympique Lyon spiller sesongens første seriekamp til helgen.

Grasshoppers har ikke hatt en like dominant stilling i sveitsisk fotball det siste tiåret, som de har hatt tidligere, men med 2. plass i ligaen forrige sesong ble det mesterligakvalik. Vi må ti år tilbake for å finne forrige ligatittel, men pokaltørken stoppet med cupmesterskap forrige sesong.

Lyon måtte forrige sesong ta til takke med spill i europaligaen, der Tottenham ble for sterke i 16-delsfinalen. De fikk imidlertid en liten opptur i ligaen etter svakt prestasjoneri 2011/12, og endte på tredje plass.

Normalt sett ville Lyon vært favoritter til å gå videre, men de skuffet i hjemmekampen. Dessuten er Grasshoppers i sesong, og optimismen er tilbake i Zürich.

Hjemmeoddsen på 2,70 synes vi er såpass bra at vi går for spill.

Samlet odds for tipset er 4,32.