Se Birkebeinerrittet direkte på hadeland.no

DIREKTE: Hadeland sender Birkebeinerrittet direkte.

DIREKTE: Hadeland sender Birkebeinerrittet direkte. Foto:

Sykkelfesten Birkebeinerrittet (lørdag 31. august) sendes direkte på hadeland.no og Amedias lokalaviser.

DEL

Det betyr at Hadelands lesere kan se kjente syklister tråkke de 86 kilometerne fra Rena til Lillehammer.

Amedia som besitter rettighetene til Birkebeinerrittet, har inngått en avtale som gir konsernet eksklusiv rett til å sende rittet direkte i sine 72 lokalaviser og Nettavisen.

– Birkebeinerrittet er et av de mest prestisjefylte sykkelarrangementene i Norge. Vi er både stolte og glade når vi får muligheten til å vise det i våre abonnenter. Rittet har bred deltakelse fra hele landet. Erfaringsmessig er det stor interesse for slikt innhold i våre aviser. Dét er den viktigste grunnen til at vi inngikk avtalen om å sende rittet, sier Helge Birkelund. Han er direktør for sportsutvikling i Amedia.

Amedia er allerede landets største formidler av direktesendt sport. Hittil i år har konsernets aviser blant annet vist samtlige kamper i Toppserien og Postnordligaen i fotball, en rekke friidrettsarrangementer, inkludert Holmenkollstafetten og Norway Cup med 800 kamper. Tidligere i sommer sendte Amedias aviser norgesmesterskapet i både temporitt og gateløp. I tillegg har Hadeland sendt en rekke lokale fotballkamper i lavere divisjoner.

– Vi legger i år mer ressurser, både teknisk og redaksjonelt, i produksjonen av Birken TV, og er veldig fornøyd med at Amedia ønsker å være distributør. Under sendingen vil seerne via en egen live-tracker også kunne følge de deltakerne de ønsker når Norges største terrengritt går av stabelen, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Birkebeinerrittet samler både elitedeltakere, mosjonister og turryttere. I 2018 samlet rittet 10.000 deltakere.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags