Lørdag ble eliteserien i fotball sparket i gang, og i den anledning spurte Aftenposten et knippe kommentatorer og ekspertkommentatorer om hvem de tror vil kjempe om gullet, og hvilket lag de heier på selv. På sistnevnte spørsmål svarer 37-åringen:

– Laget mitt er Jevnaker som ligger i 4. divisjon nå. Så det blir nok ikke noen sterke interessekonflikter der i år.

Vokste opp i Jevnaker

Myhre kommer opprinnelig fra Jevnaker, og etter mange år i kommentatorbua for TV 2 byttet han beite til Discovery i 2015.

– Asbjørn Myhre er en perfekt match for oss. Han er en lagspiller og en allrounder, og har tyngden og erfaringen vi trenger for å bygge en sterk sportsredaksjon fram mot OL i 2018. Vi har ønsket oss Asbjørn lenge, og er glade for endelig å ha ham på laget, sa Jan-Erik Aalbu, sportssjef i TVNorge og Discovery Networks den gangen.

Myhre selv var også fornøyd med overgangen.

– Jeg følte meg sterkt ønsket i Discovery og de sitter jo allerede på spennende rettigheter innenfor «mine» idretter: fotball, håndball og ishockey. Forhåpentligvis kan jeg utvikle meg videre som kommentator, samtidig som jeg bidrar journalistisk og TV-faglig i oppbyggingen av en sterk sportsredaksjon, sier Asbjørn Myhre.

RBK er klare favoritter

Nå som fotballen ruller igjen, blir Myhre å høre under kampene som denne sesongen sendes på Eurosport Norge, Eurosport Player (nett-tv) og Max. Som mange andre mener Myhre at Rosenborg er favoritten i årets serie.

– Jeg ser på Rosenborg som så klare favoritter at det ikke er noen som utfordrer dem. Så det blir et spørsmål om hvem som blir nummer to og tre, sier Myhre til Aftenposten, og legger til at Odd ser ut som det mest solide laget bak RBK.