Gå til sidens hovedinnhold

Berget kan forsvinne etter nytt seriegull

Artikkelen er over 3 år gammel

Malmö og Jo Inge Berget er seriemestere i Allsvenskan tre runder før slutt. Mandag ble gullet sikret med 3-1-seier over Norrköping.

Det er 20. gang at klubben går til topps på øverste nivå i svensk fotball.

Jo Inge Berget spilte hele kampen og kunne starte feiringen sammen med lagkameratene etter kampslutt. Det samme kunne Andreas Vindheim og Magnus Wolff Eikrem som entret banen som innbyttere etter henholdsvis 38 og 77 minutters spill mandag.

Med tre serierunder igjen å spille har Malmö ti poeng til gode på tabelltoer AIK. Det betyr at det ikke lenger er mulig å innhente skåneklubben.

Kan forsvinne

Granasokningen Jo Inge Berget er en av flere spillere som kan forsvinne etter denne sesongen. Han trives ikke spesielt godt med med å spille det han flere ganger har kalt «vingback» i MFF.

Disse fem er i likhet med Berget på utgående kontrakter i MFF denne høsten: Anton Tinnerholm, Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Magnus Wolff Eikrem og Felipe Carvalho.

MFF har tatt fem seriegull på de åtte siste årene, og under Åge Hareide kom klubben til Champions League-gruppespillet to ganger på rad.

Kommentarer til denne saken