Jo Inge Berget har trent med Gran i vinter – valgte toppklubb

VALGT: Jo Inge Berget vender tilbake til Malmö.

VALGT: Jo Inge Berget vender tilbake til Malmö. Foto:

I hele vinter har Jo Inge Berget trent med moderklubben Gran. Nå har har han valgt å vende tilbake til Malmö.

DEL

Ifølge Fotbolldirekt vil nordmannen bli presentert som Malmö-spiller i løpet av kort tid.

– Jo Inge har vært en fin mann å ha på treningene i vinter. Han er en veldig fin fyr helt uten stjernenykker. Han er selvsagt en ressurs i treningsarbeidet, og en av gutta på banen og i garderoben, sier sportslig leder i Gran, Mikal Linstad.

Aktuelle toppklubber

Etter hva Hadeland erfarer var både Rosenborg og København aktuelle, men Berget valgte til slutt gamleklubben i Sverige.

IDRETTSPARKEN: Jo Inge Berget (til venstre) har trent sammen med Gran i vinter. Til høyre lillebror Ole Petter, som også er i klubbens trenerteam.

IDRETTSPARKEN: Jo Inge Berget (til venstre) har trent sammen med Gran i vinter. Til høyre lillebror Ole Petter, som også er i klubbens trenerteam. Foto:

28-åringen spilte tre sesonger i Allsvenskan-klubben fra 2015 til 2017. Nordmannen vant den svenskene ligaen to ganger i løpet av sin tid i klubben. Berget ble frigitt av MLS-klubben New York City i 2018. Det ble kun én sesong i USA, skriver TV2.no.

Den svenske klubben tok seg videre fra gruppespillet i Europaligaen, men i utslagskampen mot Chelsea ble det stopp. Forrige Allsvenskan-sesong endte med en noe skuffende tredjeplass for skåningene.

Berget, som har 20 kamper og to mål for Norge, spilte sin forrige landskamp i november 2017.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags