Jo Inge Berget sa takk for sist til Celtic-trener Ronny Deila med to drømmescoringer i den første Champions League-kvalikkampen onsdag kveld.

Bergets første scoring kom etter 52. minutter. Han fikk ballen på hjørnet av 16-meteren av Magnus Wolff Eikrem, dempet den på brystet og hamret den i nettmaskene på halvvolley med yttersideskru.

Da ble det stille blant de nesten 60.0000 tilskuerne på Celtic Park.

Ny Berget-volley

Hjemmelaget ledet 2-0 allerede etter ti minutter, men Malmø FF kom gradvis mer inn i kampen.

Kampen hadde et voldsomt tempo og intensitet.

Hjemmelaget fikk nok en viktig scoring i det 61. minutter. Kampen så ut til å ende med 3-1 da Jo Inge Berget dukket opp foran mål nærmere fem minutter på overtid etter en corner.

Granasokningen dundret ballen i nettaket på halv volley og ga Åge Hareides menn et fantastisk utgangspunkt foran returkampen i Malmø tirsdag den 25. august.

Fantastisk av Jo Inge

- Det var en veldig deiilig følelse å komme tilbake hit og lage to mål. Jeg spøkte litt med det før kampen, og jammen gikk det ikke troll i ord. Nå har vi et veldig godt utgangspunkt foran returoppgjøret, sa Berget til Viasat 4 sin reporter, Jan Åge Fjørtoft, etter matchen.

- Jo Inge Berget er rett og slett fantastisk. Han har vært helt suveren for oss denne sesongen, var attesten fra trener Åge Hareide etter kampen.