Leander (13) tok gullmedalje

Utøvere og trenere med helgens fangst. Fra venstre: Theodor Brynie, Sindre Greftegreff, Simen Brunstad, Leander Staksrud, Martin Støen Aasli, Ina Sophie Flatin, Sindre Woldengen og Jade Sagen.

Utøvere og trenere med helgens fangst. Fra venstre: Theodor Brynie, Sindre Greftegreff, Simen Brunstad, Leander Staksrud, Martin Støen Aasli, Ina Sophie Flatin, Sindre Woldengen og Jade Sagen. Foto:

Av

Alle utøverne som deltok fra Hadeland tok medalje under Oslo Open i Brasiliansk Jiu-Jitsu.

DEL

InnsendtNorges største Jiu-Jitsu turnering ble i helgen avholdt på Bygdøy i Oslo, og Hadeland Kampsport stilte med flere av sine ungdomsutøvere.

Alle utøverne som deltok fra Hadeland på lørdag tok medalje.

Flere medaljer

Leander Staksrud (13) viste igjen at han er i den absolutte toppen i norden, og tok med seg gullmedalje i vektklasse 68kg, og bronse i 72kg+.

Jade Sagen (14) gjorde sin konkurransedebut, og etter en hard turnering endte hun opp med en velfortjent sølvmedalje i klasse jenter 68kg. Sindre Greftegreff (17) gjorde også sin debut som holdt inn til bronsemedalje.

Theodor Brynie (13) konkurrerte også i 68kg, og tok bronse i samme klasse som Leander Staksrud vant. To fra Hadeland på pallen i denne klassen altså.

I tillegg til våre lokale utøvere vant Ina Sophie Flatin (12) sølv i jenter 52kg. Hun er fra Eidsvoll, men har hatt deler av oppkjøringen på Hadeland Kampsport.

Einar Ellefsrud (16) konkurrerte søndag, men det holdt dessverre ikke inn til pallplass denne gangen.

Stolte

Trenere Sindre Woldengen og Simen Brunstad er veldig stolte av ungdommens prestasjoner, som understreker satsingen som har blitt gjort på barn og ungdom i idretten siden klubben startet opp i 2018.

Vi ønsker å rette en stor takk til Varigfondet og Sparebankstiftelsen DNB, og våre øvrige sponsorer, som med sine bidrag til klubben gjør det mulig for oss å satse på et høyt nivå.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags