Panzers tvillingbror «Elvis» tilbake i JIF

Rune Hagen er tilbake i JIF.

Rune Hagen er tilbake i JIF. Foto:

Rune «Elvis» Roman Hagen er tilbake der han startet i 1992, da han gikk fra Veme SK til Jevnaker IF sammen med tvillingbroren Erik «Panzer» Hagen.

DEL

«Hvorfor tilnavnet Elvis? Rune har en stor lidenskap for selve rockekongen, derfor Elvis», forklarer klubben på sine hjemmesider.

Han studerer ifølge JIF barnevernpedagogikk og jobber som miljøkonsulent hos Lillehammer kommune og barnevernspedagog ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Rune Roman Hagen er 42 år, og ifølge sin klubben særdeles godt trent. han var tilknyttet Lillehammer Menn senior A - Norsk Tipping-ligaen avdeling 2 før overgang til Jevnaker.

LES OGSÅ: Kamal Saaliti er spillerklar for Jevnaker

– Rune blir et kjærkomment tilskudd og en erfaren mentor som blir å se allerede i neste hjemmekamp, skriver JIF Fotball, og ønsker ham velkommen tilbake til sin «gamle» fotballfamilie på Hadeland.

Og klubben avslutter artikkelen om store nyheten slik:

«At Twins Hagen nå igjen er tilbake for å ta et løft er uten tvil spennende for «klubben i våre hjerter», så til alle dere andre der ute - snakk med Panzer. Arbeidet med å ta Jevnaker videre pågår nå for fullt, naiviteten er vekk og man trekker opp ermene for kampen om poengene fremover for å sikre videre spill i 4. divisjon.»

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags