Gå til sidens hovedinnhold

Jo Inge Berget er med når Norge møter Island og Panama

Artikkelen er over 3 år gammel

Granasokningen Jo Inge Berget er tatt ut i landslagstroppen som skal spille mot Island 2. juni og Panama på Ullevaal fire dager senere.

Troppen ble tatt ut tirsdag.

– Vi har tatt ut 26 spillere. Det er noen spørsmålstegn, men det er denne gruppen og 5–6 spillere som er nære. Og er det en helt ny som viser seg fram så skal han få sjansen, så vi stenger ingen dører, men akkurat nå synes jeg vi har fått en bra stamme og jeg ser virkelig fram til disse to kampene som en oppladning til Nations League, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til NFF TV. 

Han er godt fornøyd med at mange spillere har prestert godt i sine klubblag. 

– Det kjennes veldig bra. Det er bra konkurranse i troppen og positivt for oss trenere. Det viser at de må prestere for å være med landslaget, sier han. 

– Det er selvfølgelig veldig positivt å ha Sander tilbake også. Han en av våre mest lovende spillere og jeg synes han så frisk til å ikke ha spilt siden oktober, fortsetter Lagerbäck.

Ødegaard er med

Landslagssjefen ser fram til å møte sine gamle venner på Island. 

– Det kommer til å være spesielt å komme tilbake dit. Jeg var der i fem år, fikk mange venner og hadde en fantastisk reise. Så jeg ser fram til å komme tilbake og forhåpentligvis vise at Norge er bedre enn Island, sier Lagerbäck. 

I tillegg til de 25 uttatte spillerne vil også Martin Ødegaard være med troppen de første tre dagene. 

Kommentarer til denne saken