Sander ble skuespiller

MOT MÅL: Sander Heijer nærmer seg målet.

MOT MÅL: Sander Heijer nærmer seg målet.

Artikkelen er over 4 år gammel

Sander Heijer var en av mange TV-stjerner i Gran Idrettspark i går. Anledningen var innspillingen av en reklamefilm for Norsk Tipping.

DEL

GRAN: Om lag 70 barn i ulik alder var i aksjon fra tidlig morgen til sen ettermiddag. Produsent Kristian Hajdu i The Directory forteller at sju timer med film blir til 60 sekunder på TV-skjermen. Hele staben talte 25 personer på jobb.

– Dette er en av tre filmer som skal vise alt Norsk Tipping gir tilbake til idretten i form av spillemidler og idrettsglede. Vi valgte Gran framfor Ålesund fordi anlegget er fint, de har fått spillmidler og var veldig imøtekommende. Gran var et typisk sted som representerer Norge, sier Hajdu. Sekvensen med fotballspillende barn fra Gran kommer på skjermen en gang i oktober.

– Filmen skal vise gleden med trening, vi filmer morsomme scener, og viser at det alltid kan være en ny Ole Gunnar Solskjær i mylderet av fotballspillere rundt i Norge.

– Det skal bli morsomt å bli TV-kjendis. Hvis jeg skal skrive autografer, skal jeg bare skrive Sander, sier sjuåringen fra Trintom skole. Det var ikke like lett å slippe inn mål med vilje, men barna var minst like tålmodige som filmfolkene som sto for instruksjonene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags