Penger til Lygna skisenter og Harestua Arena

FATBIKE: Lygna Fatbike har fått 20.000 kroner i støtte til å arrangere uoffisielt NM på Lygna skisenter. Arkivfoto: Rune Pedersen

FATBIKE: Lygna Fatbike har fått 20.000 kroner i støtte til å arrangere uoffisielt NM på Lygna skisenter. Arkivfoto: Rune Pedersen

Artikkelen er over 2 år gammel

Oppland fylke har fordelt 600.000 kroner til 19 idrettsanlegg. Flere på Hadeland har fått penger.

DEL

Pengene skal gå til store mesterskap som skal foregå i løpet av 2018. Det kom inn til sammen 30 søknader innen søknadsfristen 1. november, og fordelingen er foretatt i samarbeid med Oppland idrettskrets. Nasjonale og internasjonale arrangement er i hovedsak blitt prioritert i år.

På Hadeland har tre ulike arrangement som skal foregå på Lygna skisenter fått støtte. Lygna skisenter AS har fått 40.000 kroner til HL langrenn og NC skiskyting. I tillegg har Lygna fatbike fått 20.000 kroner i forbindelse med uoffisielt NM i Fatbike Lygna. Også Hadeland O-lag har fått 20.000 kroner til NM, nordisk juniorlandskamp, hovedløp, NC og World ranking event i skiorientering.

Det er også tildelt 20.000 kroner til Harestua IL Bordtennis som skal ha regionmesterskap i Harestua Arena.

Bland søkerne som ikke har fått støtte er Jevnaker IF skøyter som har søkt om penger til NM allround og Brandbu idrettsforening friidrett/Civitan som har søkt om penger til Friidrett Grand Prix på Brandbu stadion.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken