Arne-Ingar Stulen beste lokale utøver

BESTE LOKALER: Arne- Ingar Stulen ble beste lokale i rally Hadeland.

BESTE LOKALER: Arne- Ingar Stulen ble beste lokale i rally Hadeland. Foto:

Kartleser Arne-Ingar Stulen fra NMK Hadeland ble beste lokale utøver. Sammen med sjåføren Søren Snartemo fra NMK Konsmo ble det sjuendeplass, 3,19 bak vinneren Ole Christian Veiby.

DEL

– Vi ble nummer seks i NM-klassen og er fornøyd med plasseringen, sier sjåføren Søren Snartemo, som håper å komme på pallen i NM-sammendraget.

– Vi visste at det ble umulig å vinne med fem VM-førere på startstreken. På forhånd håpet vi på en plassering mellom nummer fem og åtte, sier Arne-Ingar Stulen til arrangørens hjemmeside, rally-hadeland.no.

Duoen hadde bare 23 mil med fartsetapper og fem mil med trening i sin Skoda Fabia R5 før Rally Hadeland.

– Det blir lite sammenliknet med VM-førerne som har flere hundre timer med fartstrening. Men vi gjorde så godt vi kunne, selv om kjøringen ikke var optimal fra min side, sier Søren Snartemo.

Totaltvant

Med 18 sekunders margin til Mads Østberg ble det totalseier til Ole Christian Veiby og kartleser Jonas Andersson i årets utgave av Rally Hadeland.
22-åringen fra KNA Kongsvinger lå i teten hele løpet, og vekslet på å lede sammen med Eyvind Brynildsen. Sistnevnte snurret på nest siste fartsetappe og tapte såpass med tid at han også måtte se Mads Østberg og Henning Solberg foran seg på sammenlagtlisten.

– Seieren smakte godt, og ga meg en fin oppkjøring til VM-runden i Sverige om to uker. En førsteplass gir en mye større boost enn en tredjeplass, sier Veiby til arrangørens hjemmesider.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags