Gran: – Det er flott å kunne vise fram idretten vår på denne måten. Bordtennis blir bare mer og mer populært, sier Ramin Haghyar (16).

Fint med trening

Både han og Lisa Marie Lange (15) spiller bordtennis for Harestua IL til vanlig. Under Sparebank1-cup lørdag var det Lisa Marie som trakk det lengste strået i internduellen.

– Vi er her for å godspille, møte nye mennesker og rett og slett ha det hyggelig. Også er det jo fint å få litt trening, sier Lisa Marie.

I tillegg til bordtennis var det fotball, volleyball og turn som sto på programmet på Hadeland videregående skole lørdag. 180 deltakere i 7. – 10.- klasse fra hele Hadeland var i aksjon.

– Vi koser oss veldig på cup. Det er morsomt å spille fotball sammen med venner. Det er også veldig sosialt og man får seg fort venner fra andre skolesteder, forteller Safa Mohammadi.

 

Bildeserie

BILDESERIE: Sparebank1-cup

Fornøyd arrangør

Årets arrangører kaller seg Yuniti UB og består av rundt 30 idrettselever fra Hadeland videregående skole. De var svært fornøyd med gjennomføringen av turneringen.

– Vi fikk litt logistikkproblemer da noen lag trakk seg kvelden før. Men vi klarte å få kampoppsettet til å fungere likevel, forteller leder Alexandra Glosli.

– Det har vært en veldig bra dag. Det er klart det er litt stressende å arrangere slike store arrangement, men vi er veldig fornøyd, forteller PR og profileringsansvarlig, Kristine Næss Trøan.