Anne Marte (36) vil hjelpe deg i form: – Dørstokkmila er oftest den verste

TRENER: Nå har du muligheten til å være med på trening og lystbetont aktivitet sammen med Anne Marte Sneve.

TRENER: Nå har du muligheten til å være med på trening og lystbetont aktivitet sammen med Anne Marte Sneve. Foto:

Nå har du sjansen til å bli sprekere med avisen Hadeland. Vi sender fem heldige lesere på gratis «kom-i-gang-bootcamp» med treningsguru Anne Marte Sneve.

DEL

Fram mot det 9,1 kilometer lange Viggaløpet lørdag den 25. april (arrangeres for 30. gang) kjører vi et opplegg for en håndfull personer som ønsker seg en ny og kanskje lettere livsstil. Som inspirator og tilrettelegger har vi med oss Anne Marte Sneve (36).

Treningsguru

Hun er kjent treningsguru med bakgrunn fra blant annet TV2. I fjor flyttet hun til Jaren sammen med mann og barn. Hun driver egen treningsblogg, skriver bøker, arrangerer treningsreiser/camper og har mange jern i ilden relatert til trening.

De som melder seg på opplegget og blir plukket ut, må regne med å bli lokalkjendiser i Hadeland. Vi kommer til å følge de utvalgte personene tett med oppdaterte intervjuer i avisen.

– Jeg vil gjerne hjelpe Hadelands lesere til å komme i bedre form. Dørstokkmila er oftest den verste. Trening trenger ikke være så komplisert og ekstremt for å gi gode resultater. Vi kan alle finne tilbake til treningsgleden med enkle hjelpemidler og smarte grep, sier Anne Marte.

Hun er selv nybakt mor og allerede i gang med lystbetont aktivitet.

Meld deg på!

I tiden fram til Viggaløpet vil hun samle de som blir plukket ut til fire treningsøkter på et lavterskelnivå.

Hun vil også bidra med tips og kostholdsråd for dem som ønsker det.

Ring til oss (91743752) eller skriv inn til oss (tips@hadeland.no) og fortell hvorfor akkurat du skal få denne muligheten. Kanskje kjenner du en venn som fortjener et lite treningsspark i baken. Fristen for å melde seg på er 29. januar.

En jury i Hadeland vil plukke ut fem heldige vinnere.

JUBILEUM: Lørdag den 25. april arrangeres Viggaløpet for 30. gang. Nå kan du komme i form med Hadeland. Her fra starten i 2019.

JUBILEUM: Lørdag den 25. april arrangeres Viggaløpet for 30. gang. Nå kan du komme i form med Hadeland. Her fra starten i 2019. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken