Strålende oppvisninger

FIN OPPLEVELSE: Gran IL Turn deltok med 57 gymnaster på barnekretsturnstevnet på Gjøvik i helga. Dette bildet er fra defileringen søndag.Alle foto: Privat

FIN OPPLEVELSE: Gran IL Turn deltok med 57 gymnaster på barnekretsturnstevnet på Gjøvik i helga. Dette bildet er fra defileringen søndag.Alle foto: Privat

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Lokale turnere fikk oppleve to strålende turndager under helgens barnekretsturnstevne på Gjøvik.

DEL

GJØVIK: Gran og Harestua deltok med henholdsvis 57 og 34 gymnaster. Totalt var det 600 turnere fra hele Oppland.

Sommereventyr

Leder i Gran IL Turn, Anita Skogheim, forteller om to to flotte dager med turn.

- Dette er sesongens høydepunkt for turnerne i Oppland. Værgudene bidro til at det ble et skikkelig sommereventyr, sier Skogheim.

Her var alt fra defilering og gateoppvisning i Gjøvik sentrum på lørdag til defilering og foreningsoppvisning på Gjøvik stadion søndag.

Stevnet var for gymnaster i alderen 6-18 år. Alle oppvisningene foregikk på tvers av alder, og viser den store bredden som finnes blant utøverne av «idrettens mor» i Oppland.

Søndag var den store stevnedagen med defilering inn på Gjøvik stadion, offisiell åpning og utdeling av 8-12 års deltakermedaljer og plaketter.

Kåringer

Det ble også foretatt kåringer av årets trener og æresmedlemmer. Deretter var det foreningsoppvisninger, hvor de ulike turnforeningene presenterte seg med en innøvd fellesoppvisning.

Østre Toten vant synsekonkurransen (her legges det vekt på kreativiet, musikk og glede).

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags