Gå til sidens hovedinnhold

Årets beste V75-omgang med finalen av Paralympiatravet

Vi jakter storcashen på lørdag, og spiller med frekke bonger! Lørdagens beste banker kommer fra Danmark, og blir ingen favoritt i spillet? Du tar vel rygg på våre fyldige V75-vurderinger i i jakten på de helt store kronene?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20

Lørdag byr Åby på årets BESTE V75-OMGANG, og noe bedre enn dette blir det ikke. Finalen av Paralympiatravet med 1,5 millioner til vinneren skal kjøres, og vi har tre hester som er trent i Norge med i denne finalen. Når det gjelder spillet så er det SVÆRT SPENNENDE, og dette er en omgang det oser store kroner av. Vi var utrolig lenge i tenkeboksen før vi fant den beste bankeren i denne omgangen. Til slutt landet vi på en hest som kanskje ikke blir noen favoritt, men som vi bare tror vinner. 10 Billi Time (V75-4) er en kanon i grunnlaget, Flemming Jensen er veldig opp på sin springer, og blir det bare litt tempo så er vår klare feeling at den blåser alt!

Sjekk ut våre fyldige V75-vurderinger:

V75-1 : 3 Fifty Cent Piece – Satt fast i debuten for Bergh nest sist, mens den imponerte noe kolossalt i forsøket sist. Kom etter hvert frem i dødens, knuste lederen, og vant veldig enkelt med krefter igjen. På klokken stod det faktisk 10,6 s 800m, og det var en helt rå prestasjon vi fikk se da. Til denne starten rykker man skoene rundt, Robert Bergh sine hester elsker å få starte litt tettere, og fra et fint spor bak bilen i denne finalen skal mulighetene være gode. SPILLES!

1 Eagle Eye Sherry –
Har vunnet seks på rad, og fikk det svært billig i sitt forsøk. Forsvarte innersporet enkelt, jogget 12,1 s 800m, og kom ubrukt til mål. Leder også finalen lenge, og den er selvskreven på bongen. 2 Honey Mearas – Har gjort to løp etter den kom inn på stallen til Reden, og vært bra ved begge anledninger. Vant sitt forsøk sikkert fra dødens, og var ikke tom over mål. På klokken stod det 10,4 s 800m. Til denne starten rykker man skoene for første gang i karrieren, og det kan plutselig løfte denne MYE. Står i det beste sporet, og skulle for eksempel Robert Bergh gå «amok» i dødens her, ja, da kan det være duket for «smygström» i nok et storløp. Dette er løpets outsider, og den skal naturligvis med på bongen.

4 Namaste –
Har løftet seg i regi Joakim Lövgren, og vant sitt forsøk sprettlett via 11,1 s 800m. Nå møter den de beste i årgangen, og det skal bli spennende å se om den også kan matche dem. Må med om man først bruker noen hester.

Vår rangering : A : 3-1 B : 2-4 C : 5-10-9-7-6-8-12-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Åby. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-2 : 8 Cadiz – Er feltes beste hest, og en hest vi fakta tror MYE på i et ellers veldig jevnt/åpent oppgjør. Var lekker når den lekte hjem seieren fra dødens nest sist, og kom ukjørt til mål med masse krefter igjen da. Sist ble det dødens igjen, og den fullførte meget bra med krefter igjen. Flemming har garantert siktet litt på denne oppgaven, og kjører nok som han har den beste hesten i feltet. Skal ha en flott mulighet om den bare ikke havner feil på det. SPILLES!

4 Kryptonite Hanover – Er en lovende 4-åring som vi liker. Imponerte veldig når den jogget 12,9/2140ma nest sist. Kommer nå ut etter pause, og blir altså meldt rett i V75’en. Det tyder på at den har trent sterkt. Har håndtert trange spor i volten tidligere, og vi håper/tror at det går fint igjen. Motbudet. 2 Flirting Diamond – Er en annen med solid kapasitet som skal tidlig på. Kommer ut etter pause, det blir skorykk direkte, og man har ambisjoner. Står perfekt inne på pengene, og det er tydelig at man har ventet litt på denne oppgaven. Vil trolig sitte i tredje/fjerde utvendig, og komme tungt til slutt. Dette er løpets outsider.

3 Unacerveza Broline – Har funnet storformen, og avgjorde sikkert sist via 10,5 s 700m. Har fått fire løp i kroppen etter pause, og blir normalt bare bedre og bedre fremover. Må med om løpet først garderes. 7 Mas Credit – Gikk med sko sist, og selv om den ble sittende fast var det ikke mye igjen. Gikk uten sko nest sist, og solgte seg da meget dyrt mot en såpass god hest som Launch’em. Nå rykkes skoene igjen, den er KJAPP fra start, og fra tet/rygg leder trenger den ikke å være sjanseløs.

Vår rangering : A : 8 B : 4-2-3-7-1-9-5-6 C : 12-11-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Åby. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-3 : 4 Önas Prince – Fikk bløffe hjem sitt forsøk, og gjorde det på en bra måte. Blir helt enormt hardt betrodd på lørdag, og det føler vi er feil med tanke på at det trossalt er Per Nordström som kjører. Selv om hesten er veldig bra så må man ikke glemme at den har floppet i viktige løp tidligere. Fortjener en ordentlig storløpsseier, og den kan naturligvis komme her. Motivert favoritt, men vi banker ikke Nordström som så enormt hardt betrodd. 9 Maesteraemon – Er det STORE DRAGET i finalen, og en hest som virkelig må passes! Fulgte fakta Önas Prince fint i forsøket, og kom til mål med litt krefter igjen. På klokken stod det 08,7 s 400m, og den var altså ikke tom på det. Til denne starten rykker man skoene rundt, og fester også på en BIKE. Det er ekstreme endringer på en hest som gikk med sko/vanlig vogn i forsøket. Står i ryggen på kjappe 3 Jacoby Keeper, den vil komme fint gjennom på startsiden, og dette kan bli dønn riktig. Björn Goop slår til med en riktig godbit?

6 Rome Pays Off – Kom etter hvert frem i dødens i sitt forsøk, og var stor i nederlaget. Utvikler seg strålende hos Robert Bergh, og når rykker man også skoene rundt. Feelingen vår er at den vil levere et toppløp i finalen. Løpets klare outsider! 3 Jacoby Keeper – Er en herlig kriger, og som vant sikkert fra tet i sitt forsøk. Gikk da 09,9 s 800m. Her blir det trolig rygg leder på favoritten, og den kan få det sydd opp. Vi liker dessuten at man vil teste den med BIKE for første gang i karrieren. Må med om man først bruker noen hester.

2 Wild West Diamant – Knep seieren i forsøket, og var bra. Innersporet er sjansebetont da den ikke har åpnet spesielt fort tidligere i karrieren. Blir derfor kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 4-9 B : 6-3-2-10-8-7 C : 5-11-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Åby. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-4 : 10 Billi Time – Tror vi bestemt er feltes i særklasse beste hest, og blir det bare ikke feil så skal sjansene være god for at den blåser rundt en gjeng som dette. Var langt under pari nest sist, men tilbake på sitt beste sist. Blåste da rundt feltet, og føk til tet ned mot den siste svingen. Jogget 13,2/2140ma, og gjorde det svært enkelt. Vi blir ikke sjokket om denne går på 10-tallet, og dette kan vise seg å være dagens beste spill!

5 Alpago W.F. –
Hestene til Gocciadoro er aldri enkle å regne på, for de kan plutselig være helt uvirkelig gode. Når det gjelder Alpago W.F. så gjorde den jobben sist, og vant enkelt. Vi er ingen tilhenger av Mika Forss i vognen, men han kan gasse, og det lukter tempo når han får sjansen. Går nok en kjapp tid, men kan den virkelig vinne dette fra eventuelt dødens? 4 Z. Boko – Går flere i Norge hardt til på, og dette blir også fort favoritten i spillet. Gikk 12,7/2140ma sist (15,6 s 300m), men det var maks, og kan det løpet ha kostet litt mer enn det smakte? Er veldig kjapp fra start, men hvordan vil det stå til med spensten om første 1000m går 11? Kan vinne, men vi føler at dette er en sårbar favoritt som vi skal prøve å felle.

1 Bone Hard Flash –
Burde nok ha vunnet sist, men gikk trossalt 11,5, og det er ikke så verst. Blir enormt kuskeplusset med Adielsson på lørdag, den er sikret et bra opplegg, og er en tenkbar skrell som kan komme via siste indre.

Vår rangering : A : 10 B : 5-4-1-9-6-8-2 C : 11-12-7-3

V75-5 : 2 Backham – Var egentlig ikke helt klar i årsdebuten nest sist, men merkbart forbedret sist. Gikk da 10,5 s 800m, og tapte kun knepent. Ventes ytterligere forbedret til starten på lørdag, og dette er en skreddersydd oppgave for tøffingen til Christoffer Eriksson. Er en ordentlig TANKS når den først har funnet formen, og ingen takler distansen bedre enn denne. Nå kommer seieren?

10 Easy Cash – Har ikke gjort mange feil etter den kom inn på stallen til Robert Bergh, og dett er en traver som den godeste Bergh liker skarpt. Vant som ventet enkelt fra tet sist, og selv om dette er en betydelig tøffere oppgave så dukker den nok opp i rette enden. Motbudet. 6 Uncle Töll – Spurtet meget sterkt i seiersløpet til Easy Cash sist, og varslet form direkte etter pause. Er kjapp fra start, og Eklundh har lyst å teste den foran om han greier å ta seg til tet. Løpets outsider!

12 Oracle Tile – Er en kanon i grunnlaget, og den vant utrolig enkelt sist. Spor 12 i svensk V75 er omtrent helt sjanseløst, og det skal til en ekstrem prestasjon for å runde disse til seier. Blir derfor kun en liten gardering for oss.

Vår rangering : A : 2 B : 10-6-12-1-9-5-7 C : 4-3-11-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 1 Luck Queen Soa – Et utrolig flott hoppeløp venter, og her er vi inne på at det kan bli seier til Norge! Lucky Queen Soa er en av våre beste hopper, og den har nå fått tre løp i kroppen etter pause. Det ble ingen seier sist, men en veldig hard innledning samt at den ble noe sårbeint må ta litt av skylden for det. Til denne starten fester man på en BIKE for første gang i karrieren, og her burde det bli rygg leder på en av de bedre. Med luker via siste indre kan denne umulig bli enkel å stå i mot om den er på sitt beste, og den må virkelig passes!

3 Milady Grace – Feilet som helt klink sist, men vi likte ikke måten galoppen kom på. Kan fort kjøre seg gratis til tet nå, og da leder den et løp som dette lenge. Hadde vi stolt fullt ut på den hadde den stått først på ranken, men nå nøyer vi oss med å ranke den inn som et 2-valg. 4 Allegra Gifont – Var knallgod i årsdebuten sist, og travet da 11,7/2140ma. Var ikke veldig langt bak Short In Cash da, og støter ikke på slik motstand her. Kusken i mot, men på ren kapasitet er denne god nok.

10 Mellby Harissa – Har feilet fra seg store beløp i karrieren, og ikke fått fullklaff i de største oppgjørene. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og viste seg frem i en merkbart forbedret utgave sist. Da viste klokken 12,2, s 1000m. Er god nok å storskrelle om den er på sitt beste, og må med om dette løpet først garderes med noen hester.

Vår rangering : A : 1-3 B : 4-10-11 C : 2-8-5-12-6-7

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 5 Who’s Who – Er tilbake på sitt beste, og vår favoritt til å ta seg av Paralympiatravet 2021. Avgjorde enkelt på 11,9 sist, og er satt opp for dette løpet. Sporet rett bak bilen er normalt bra, og vi håper bare at Kihlström kan være litt med slik at han ikke bakker sist fra start. Avslutter ALLTID tungt, og sitter Who’s Who bare ikke for langt bak så skal mulighetene være gode for at den plukker ned alt til slutt. SPILLES! Vi dobler dog opp a-gruppen med 4 Delia Du Pommereux som spurtet gnistrende etter sene luker sist. Det var første gang ut etter en liten pause, og løpet gjorde nok godt. Når den vant Prix De France på Vincennes fjerde sist så tok den altså ned, Face Time Bourbon, og parkerte dessuten 6 Aetos Kronos som ikke greide å følge ryggen nedover oppløpet. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen, og vi dobler altså opp a-gruppen.

10 Very Kronos – Var OK i årsdebuten nest sist, men ikke som best på en oppjaget sprint sist. Er sjekket opp etter det løpet, og man har ikke funnet noen feil på den. Til denne starten blir det skorykk, og distansen passer også langt bedre. Må ikke undervurderes da den er svært kapabel. 8 Ecurie D. – Er favoritten til å vinne Elitloppet, og en helt fantastisk traver. Vi var dog ikke helt fornøyde med den i årsdebuten, og har sett den funksjonelt bedre tidligere. Er brennkvikk fra start, og kan nå teten om Goop fyrer den avgårde fra start. Det kan dog koste mer enn det smaker, og den kan dessuten bli veldig hissig om man sender direkte. Får tungt spill på seg selv fra et dårlig spor, men for oss er den kun en outsider på lørdag.

Vår rangering : A : 5-4 B : 10-8-2-6-3-9-1 C : 7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.