(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Skellefteå sparker i gang en svært innholdsrik uke, og gjør det med en flott V4-omgang til lunsj. Tre av løpene i denne lunsjen er veldig jevne/åpne, og derfor var det godt at vi fant en banker som normalt ikke taper. 10 Rally Idolen (V4-2) var strålende i årsdebuten, den har utrolig mye inne, og taper ikke om alt går riktig for seg. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 6 Spang Viktor – Innledningsløpet er veldig jevnt, eller er det kanskje bare slik at Tjomsland har en vinner? Team Tjomsland har nemlig fått inn kapable Spang Viktor på stallen, og det skal bli utrolig spennende å se den første gang ut for den dyktige treneren. Har en nydelig oppgave foran seg, og vi blir alt annet enn overrasket om denne leverer direkte. SPILLES! 4 Byske Philip – Er stadig bedre enn raden, og er en av flere tenkbare skreller i dette jevne kaldblodsløpet. OBS!

V4-2 : 10 Rally Idolen – Var helt enorm etter et lengre avbrekk sist, og det er liten tvil om at dette er et talent litt utover det vanlige. Har et aldeles for lavt grunnlag på konto, og den taper ikke et løp som dette om alt går riktig for seg. Skal være hardt betrodd, og vi også tror MYE på denne.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 12 Emilie K. – Her er det veldig jevnt, og det kan skrelle til. Vår ide har funnet superformen, og var klart bra sist selv om det da ble en «smultring». Spurtet strålende i kulissene etter hinder underveis, og det var krefter igjen over mål. Duger om det klaffer litt underveis, og den skal passes. 11 Mr Alabama – Var bra nest sist, mens den trolig ble felt av banen sist. Skal gå skoløs frem for andre gang i karrieren, og første gang med den balansen ble det seier…

V4-4 : 11 Don Draper – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og det har den trengt. Var forbedret sist, og trolig er den ytterligere forbedret til denne starten. Nå velger man også å makse den utstyrsmessig, og fester på en BIKE samt at man rykker bakskoene. Mister nesten alle poengene sine (ettall øverst i raden) om den ikke presterer her, og vi er derfor inne på at Sandra Eriksson har den ordentlig på hugget til denne starten. Blåser alt med tempo?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.