(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Östersund byr på en knallfin V64-omgang denne kvelden, og vi slet lenge med å finne en banker som vi virkelig følte for. Vi endte til slutt opp med at de litt større bongene er uten, mens på de litt mindre banker vi frekt i V64-5. Der banker vi nemlig kveldens beste objekt, 9 Elsa Mearas. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Bellfaks – Her er det jevnt blant de tre beste. Vår ide er på vei mot storformen, og var helt enorm etter en tidlig og grov galopp sist. Gjorde nok ett av karrierens beste løp. Nå får den opp Mats Djuse, og feilfritt skal sjansene være meget gode. Plasseres foran 9 Järvsöodin/8 Don Viking.

V64-2 : 2 Lyckans Quick – Her er det svak klasse på hestene, og det skal ikke veldig mye til for å vinne et løp som dette. Vår ide blir igjen kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og sist han kjørte (2. februar) så var den ikke veldig langt fra å knipe seieren. Er kjapp fra start, sporet passer perfekt, og den kan opplagt vinne dette. MÅ MED PÅ ALT!

V64-3 : 3 Berra Steel – Her blir det TUNGT spill på tilleggshestene, men husk på at det ikke er veldig enkelt å hente tillegg på lynraske baner, og dessuten kommer det viktigere løp enn dette senere i sesongen. Vår ide har utviklet seg mye, og blir stadig bedre. Viste 13,9/2200m etter en grov galopp sist, og fra tidlig tet i kveld blir den ikke enkel å fange. SE OPP!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.



V64-4 : 1 Load Master – Gikk flere fine løp i fjor, og gjorde det mot betydelig tøffere motstand enn hva den møter her. Kommer nå ut i ny regi, og den er kastrert i oppholdet. Rapportene på den er veldig fine, og den har trent 18 over mellomdistanse. Duger normalt svært godt i et løp som dette, og den er verdt et forsøk direkte. Løpet ellers er veldig jevnt, og en bred gardering trenger ikke å være feil.

V64-5 : 9 Elsa Mearas – Likte vi etter pause sist, og den MÅ passes her. Havnet utvendig leder i det nevnte løpet, men ble etter hvert bakket ned i fjerde innvendig. Spurtet bra mellom hester på oppløpet, og var ikke helt bunnskrapt i målgangen. Møtte da MYE bedre hester enn dette. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, smygsporet passer bra, og dette er kveldens beste objekt fra Östersund.

V64-6 : 8 Ulvsåsen – Falt blytungt som en 1,3 oddser sist, og fungerte da ikke optimalt. Man har ikke funnet noen feil på den, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra å gå ALL IN på den.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.