(Nettavisen)

Vi har en meget spennende uke foran oss med store internasjonale potter å spille om. Onsdag er det stor jackpot i V86-spillet fra Solvalla/Bergsåker med hele 8 206 404 SEK ekstra i potten for 8 rette. Lørdag er det Paralympiatravet med internasjonal V75 fra Åby og hele 80 millioner i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jackpot er det også mandag kveld. Hele 457 770 kr venter ekstra i sekserpotten i kveldens V65 på Klosterskogen. Mandagen innledes med tidlig V5-lunsj på Jarlsberg og deretter er det som vanlig V4-lunsj fra Sverige, i dag fra Skellefteå. Kveldens svenske V64-omgang går av stabelen i Østersund.

Det har strømmet på med flotte gevinster de siste dagene og i lørdag ble det flotte gevinster både på Klampenborg og på Biri, mens det ble flotte V65-gevinster på Klosterskogen torsdag.

Herlige V65-gevinster på Klosterskogen torsdag 29. april
Det var millionjackpot i V65-spillet på Klosterskogen torsdag kveld. Hele fire favoritter vant, men i V65-2 smalt det skikkelig. Sjuendevalget og 2,8 prosenteren 12 Logical Ocean spurtet strålende til seier. Leirvågs største V65-forslag (innl.pris kr 1 875) hadde med denne på kun fem hester. Det forslaget betalte tilbake flotte 11 673 kr.

Sju andelslag inn på Eksperten
Eksperten ble det totalt klaff for sju andelslag. Tre andelslag med fire andeler a kr 500 (11 673 kr i utbetaling), ett andelslag med fem andeler a kr 300 (11 612 kr i utbetaling) og tre systemspill med fire andeler a kr 750 (11 917 kr i utbetaling).

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Solide V65-gevinster på Biri lørdag 1. mai
Leirvåg traff også meget godt med tipsene til lørdagskveldens V65-omgang på Biri. Folkebankeren 7 Vestpol Lodin innfridde i V65-2, men det var samtidig den eneste favoritten som vant. Leirvågs 960-kroners V65-forslag på Nettavisen satt klokkerent og betalte tilbake pene 7 099 kr. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 13 andelslag med andelspriser på kr 100, 200, 250, 300 og 500 kr.

Da retter vi blikket mot kveldens store V65-jackpotomgang på Klosterskogen. Spillerne ble satt på en uløselig V65-rebus på Jarlsberg fredag kveld og dermed er det stor jackpot og hele 457 770 kr ekstra i sekserpotten på Klosterskogen i kveld. Tom Erga tar turen fra Forus til Klosterskogen i kveld med tre meget formsterke stallhester og kusker min V65-banker i kveld.

Imponerte stort i Erga-debuten
Det handler om høykapable 9 Førlands Odin som debuterte for Tom Erga i et V65-løp på Bergen travpark for halvannen uke siden. Erga kjørte seg tidlig til tet og lenset unna der foran. Kom alene til mål etter å ha avsluttet i 20-fart siste 500 meter. Det var en voldsom prestasjon og det er meget sjelden at Tom Erga legger ut på langtur en mandag kveld. Uten galopp skal dette være en vinner. Jeg går all-inn i kveld og bankerspiller 9 Førlands Odin både i V65, DD og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Storfavoritt med usikre rapporter
Det er ingen tvil om at 5 Coktail Voice er den klart beste hesten i V65-1, men trener og eier Jan Kristian Øverdal er usikker foran årsdebuten og forteller om at de fortsatt har problemer med å finne ut av hesten. Er blitt behandlet og Øverdal prøver rett og slett å starte ham i gang. Blir ekstremt hardt betrodd i V65-1, men det er flere usikkerhetsmomenter rundt hesten, så jeg velger bred gardering i V65-1.

Galant tilbake som en vinner?
Kun seks hester stiller til start i V65-2 som er tidsløp for kaldblodshester. Per M. Hvattum blir stor favoritt med 3 Stasline, men jeg setter 5 Galant først. Gjort to starter i regi Åsbjørn Tengsareid nå og satt bom fast over mål i et V75-løp på Biri forrige tirsdag. Så veldig fin ut i målgangen da og Tengsareid er med rette optimist i kveld.

Voldsomt forhåndssnakk av Raaum
Amatørkusken Lars Raaum innfridde med mitt objekt Tex Winner A.B. i V65-1 på Biri lørdag kveld og Raaum imponerer som travkusk. Men jeg synes han er i overkant frisk når han uttaler til fagbladet TGN at "8 Horni Jerven er en klink vinner dersom han takler startbilen i V65-3/V5-1". Horni Jerven er bra han, men åttendespor bak bilen er sjelden optimalt. Jeg synes løpet ser guffent ut og tyr til bred gardering i V65-3/V5-1.

Fin oppgave for fireårshoppa
5 Only Be Kind To Me imponerte stort i et par seiersløp i fjor sommer, men klarte ikke helt å følge opp. Ga seg fra tet som storfavoritt i et V65-løp på Biri nest sist, men overrasket med V75-seier på Sørlandet i sin siste start. Fikk ryggløpet sitt da og tok ned en litt skuffende Super Winner oppunder mål. Er kvikk i vei og på Klosterskogen er det som kjent siste indre. 5 Only Be Kind To Me er en motivert favoritt i V65-4/V5-2, der 6 Jugghar Boko og Tom Erga er det klare motbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Svakt hoppeløp i V65-5
Det er klart skille på hestene i V65-5/V5-3 som er et hoppeløp for varmblodshester. Jeg synes fire hester skiller seg klart ut og 5 Ziva er mitt objekt i løpet. Hun er litt variabel denne hoppa til Øivind Hennie, men toppnivået er bra. Holdt koken fint fra dødens i et V75-løp på Biri sist og møter svært overkommelig motstand i kveld.