Gå til sidens hovedinnhold

Stor V75-omgang med Finlandia-Ajo

Lekker V75-omgang fra Finland! Vi har gjort jobben for deg! Du blir vel med oss i jakten på V75-kronene?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Fra Finland, og Vermo skjer dagens store høydepunkt. Her skal nemlig STORLØPET Finlandia-Ajo kjøres, og i tillegg vrimler det med topphester i flere av de andre løpene. 14 Don Williams (V75-2) er en TANKS av en traver, og vi spekulerer ikke mot den i stayerløpet. V75-omgangens beste objekt har vi spart til finalen, og du vil elske infoen vi serverer der. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 7 Bepi Bi – Gocciadoro sine hester går som toget, og det ble altså to V75-seire i går på Åby. Her kommer han ut med en storkanon, og Bepi Bi matches altså mot Fyraåringseliten på Solvalla. I sitt siste løp i fjor (finalen av Orsi Mangelli) så jogget den 11,7/1600m, og var ikke tom på det. Har trent 13/1600m før denne oppgaven, og skal heller ikke ha problemer med mellomdistanse. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til søndagens omgang fra Vermo. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V75-2 : 14 Don Williams – Er på vei mot formen, og var klink overlegen etter at den kjørte seg relativt tidlig til tet sist. Er beintøff, og elsker denne distansen. Møter den «vanlige gjengen» i dette stayerløpet, og runder normalt til seier om den bare leverer som den skal. Motivert favoritt.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til søndagens omgang fra Vermo. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V75-3 : 5 Benedetto O.P. – Blir veldig hardt betrodd etter oppvisningen på Solvalla sist, og det kan fort være slik at den er helt klink igjen. Vær dog litt OBS på at man fra stallen mener den er best på sprint, og at den nå skal kjøres av Gocciadoro selv. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og velger å ikke gå ALL IN på den her.

V75-4 : 2 Pyörylän Paroni – Det er mulig at favoritten, 6 Lissun Eerikki, bare er best, men vi velger uansett å spekulere, og gjør det med en traver som er noe bedre enn raden. Pyörylän Paroni kunne ikke gjøre noe med favoritten sist, men satt altså bom fast på en 22-tid nest sist, og så ordentlig bra ut da. Er kjapp fra start, og her blir det fort tet/eventuelt rygg leder. Er verdt et forsøk som veldig lite spilt. OBS!

V75-5 : 2 Aston Bar – Har vunnet 11 av 11 etter den kom inn på stallen til Gocciadoro, og dette er en kanon i grunnlaget. Jogget 12 s 1000m i et jobb før dette løpet, og rapportene går i dur. Har normalt en stor sjanse, og den skal stå først på ranken. 5 Ivan B.R. – Er egentlig svært grunnkapabel, og var meget god direkte ut for sin nye trener sist. Skal bli spennende å følge fremover, for her burde det være litt å gå på. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 2 Knows Best – Småskummelt løp, og her er det ganske jevnt blant flere. Vår ide kommer ut etter pause, og man velger altså å melde den rett ut i et såpass tøft løp som dette. Det vitner om at den har trent sterkt i vinter. Blåste inn til seier fra spor 12 nest sist, og det er snakk om en ordentlig bra hest i grunnlaget. Er kjapp fra start, sporet passer perfekt, og den er verdt litt oppmerksomhet direkte. Det er GODE rapporter på 1 Zap Di Girifalco som debuterer for Gocciadoro. Har trent 13/1600m, og man er altså OPP på den.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 10 Next Direction –
Er søndagens beste objekt, og den må virkelig passes! I 2019 så tapte den noen lengder direkte i et forsøk til Elitloppet. Avsluttet likevel styggfort, og var ikke veldig langt bak Readly Express. I 2020 gikk den i dødens i finalen av Paralympiatravet, og i andre utvendig satt 5 Milliondollarrhyme. Slo likevel enkelt sistnevnte hest, og var meget tapper i nederlaget. Årsdebuterte sist etter en lengre pause, og jogget da 10,7/1620ma med krefter igjen. Vi er inne på at det vil bli kjøring i årets Finlandia-Ajo, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. SE OPP!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.