(Nettavisen)

Nettavisen vil til alle omganger som omfattes av V65 Milliongaranti legge ut et stk andelslag på Eksperten med 10 andeler a kr 400. Andelslaget vil hver gang hete "Nettavisens millionspill" og dette andelslaget/denne bongen vil kun leveres en gang og ha som formål å være med i jakten om å bli alenevinner. Således vil denne kupongen komponeres med det som utgangspunkt og kunne avvike fra våre ordinære ekspertips den/de aktuelle løpsdagen/løpsdagene og settes opp med høy risiko.

PS! I går var vi YTTERST nære kassen, og en million kroner på denne bongen. Vi røk dessverre på 8 hester i V65-4, og måtte derfor nøye oss med en trøsteutbetaling på fine Kr.26 680,- Ingen fikk altså riktig V65-rekke da...

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel i Nettavisens millionspill på Eksperten til lørdagens V65-omgang fra Harstad

"ALT FOKUS" er for de aller fleste rettet mot den fantastiske V75-omgangen på Åby denne lørdagen, og V65-omgangen i Harstad går nok litt i glemmeboken. Dette er imidlertid årets beste V65-omgang fra Harstad, og vi har som vanlig jobbet godt med løpene. 6 Hovtun Faks (V65-4) velger vi å banke i V65-spillet, og er den som sist så må sjansene være svært gode. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Lustra Loke – Når vi la ut tipsene våre lørdag ettermiddag så var 4 Gardin Trappa enormt hardt betrodd, men akkurat det kjøper vi ikke. Lustra Loke kan nemlig være helt klink her om den har funnet seg vel til rette i Harstad. Var knallgod under sal på Biri sist, og det skal bli spennende å se den i et nytt miljø. Ofte når hingster skifter regi så kan de tenne til ytterligere. Rytteren er meget god, og dette ser riktig ut på forhånd. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-2 : 11 Rygval –
Her er det ekstremt jevnt/åpent. Vår ide kommer ut i ny regi, og var ordentlig positiv sist på Leangen. Spurtet da bra i kulissene på det som var en noe krevende bane. Gikk 32,1/2140mv, og en slik tid her rekker normalt langt. SE OPP!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 2 Ciku Brogård – Er MILEVIS bedre enn raden, og nå kommer vel seieren? Feilet som helt klink sist (tung bane), mens den spurtet meget sterkt til andre tredje sist. Gikk da 15,5/2040ma med krefter igjen. Er kjapp ut med volte, kusken er knallgod, og vi er litt inne på at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. SPILLES!

V65-4 : 6 Hovtun Faks – Hadde et sterkt fjorår, og var hele åtte ganger på trippelen da (tre seire). Har fått to løp i kroppen etter pause nå, og var lekker til seier med krefter igjen sist. Silje Eilertsen mener den kan ned på 26-tallet, den er kjapp fra start, og dette ser interessant ut på forhånd. Har en STOR sjanse om alt går riktig for seg!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 10 Valle Trym – Gikk meget bra etter galopp/hinder sist, og den holder toppform. Dundrer fort rundt et felt som dette om den bare skikker seg, og det er en veldig motivert tipsener. Kusken også tror MYE på seier.

V65-6 : 5 Perfect King – Har gradvis blitt bedre (ny balanse), og er ikke så langt unna toppformen nå. Fullførte godkjent sist, og var OK. Er her 40m billigere ute enn 9 Tanic Plane fra løpet sist, og den er også solid kuskeplusset med Dalen. Gjør seg ikke bort i et løp som dette, og er verdt litt oppmerksomhet.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.