(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Halmstad står for torsdagens V4-lunsj, og dette er en omgang vi liker. Vi spiller bankerfritt, og jakter lunsjopptur med flere spennende objekter! Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 11 Cash Valley – Her blir det naturligvis hardt spill på 9 Scorpion’s Madness, men vær litt OBS på at man her har siktet innstilt på finalen siste helgen i mai, og vil neppe tømme den her… Vår ide har fått to løp i kroppen etter pause, og spurtet klart bra i kulissene sist. Virker å være på vei mot storformen igjen, og blir det bare litt tempo så feller den mange nedover oppløpet. PASSES!

V4-2 : 2 Captain Coke – Et interessant løp venter, og er plukker vi med oss litt hester. Ideen blir neppe mye spilt, men denne er fakta ikke så verst, og ble sittende bom fast som fulltanket på en fin tid sist. Står i et perfekt spor bak bilen, og får bare kusken til styringen så dukker den opp på foto. OBS! 4 Eye In Thesky – Ble plukket ned fra tet i årsdebuten nest sist, mens det ble galopp sist. Er grunnkapabel, og er mer enn god nok til å vinne et løp som dette. Skal med på gardering!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 3 Howdy Quick – Varmet opp i en rålekker stil før løpet nest sist, og den lekte hjem seieren da. Sist debuterte den for Crebas, og den vant med krefter på lager. Har MYE inne, den er bedre enn grunnlaget sitt, og skal stå først på ranken. 4 Becker Grif – Er en nykommer fra Italia, og når den vant på 14,0 femte sist så gjorde den det på en elendig bane. Har garantert MYE inne, og det skal bli spennende å se den i ny regi. Motbudet!

V4-4 : 9 Era Wan – Er en kanon i grunnlaget, og den burde hatt et langt høyere grunnlag enn hva den faktisk har. Spurtet meget sterkt i Danmark sist, og virker å være på vei mot superformen. Kan få det sydd opp fra et spennende smygspor, og den må bare prøves mot en ganske overkommelig gjeng. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.