Gå til sidens hovedinnhold

V65-jackpot med Amanda

Leangen byr på jackpot og over 400 000 kr ekstra i sekserpotten i kveldens V65-omgang. Meget dyktige Amanda Robertsen rir vår jackpotbanker.

(Nettavisen)

Det er en meget innholdsrik vi har foran oss. Bjerke travbane har endelig fått grønt lys til å arrangerer travløp igjen og er i gang med V75 igjen allerede tirsdag kveld. Onsdag er Bjerke en av to arrangørbaner i V86 sammen med Solvalla når det venter gedigen V86-jackpot og hele 8 088 360 SEK ekstra i potten for 8 rette. Kommende lørdag er det V75 på Jarlsberg med storløpet Hans Petter Tholfsens minneløp som det sportslige høydepunktet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før dette skal skje, skal vi gjennom en meget innholdsrik mandag. Den innledes med V5-lunsj på Jarlsberg, før det er vanlig V4-lunsj fra Sverige og Solänget. Mandag kveld er det stor jackpot i V65 på Leangen med 402 121 kr ekstra i sekserpotten og i Sverige byr Mantorp på en flott V64-omgang.

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Leangen. Her er det altså jackpot og hele 402 121 kr ekstra i sekserpotten. De pengene kommer fra fredagens uløselige V65-omgang på Biri. Det er som vanlig spillestopp kl 18.55. V5-spillet innledes i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Jeg finner min V65-banker allerede i V65-1 i kveld.

Amanda innfrir med storfavoritten
Det handler om 8 Fernando og Amanda Robertsen. V65-1 er et monteløp og formsterke Fernando vant sist han gikk i monte. Avviste en så god hest om Ninepoints Lover i det seiersløpet og har bekreftet storforn i flere travløp etter det seiersløpet. Skal hente 40 meter tillegg på stallvenninna 1 R.M.G. Dancing Queen i kveld og denne debuterer faktisk i monte. Ubeskrevne Lilly Engmark Sandberg rir denne. Hun bor i Bodø til daglig og har vunnet et monteløp tidligere. Jeg synes uansett at Fernando har en fin oppgave foran seg i kveld og meget dyktige Amanda Robertsen gjør ikke mange feilene som rytter. 8 Fernando blir min V65-banker på Leangen i kveld i V65-1.

Milliongaranti i norsk V65
Fra og med torsdag 6. mai og ut hele mai måned, er det Milliongaranti i norsk V65. Milliongarantien vil gjelde for V65 omganger på norsk bane med unntak av omganger som defineres som Internasjonal V65 (se oversikt lenger ned i artikkelen).

Alenevinner defineres etter samme prinsipper som i V75 hvor alenevinner med 7 rette utløser jokerpotten. Med alenevinner i V65 menes at man har den eneste i bongen med 6 rette i spilleomgangen. Man vinner da hele førstepremiepotten alene og utløser dermed Milliongarantien.

I praksis innebærer V65 Milliongaranti at Norsk Rikstoto vil legge til gjenstående beløp slik at utbetalingen blir 1 000 000 kroner for 6 rette i norske V65 omganger hvor en bong er alene om å inneholde 6 rette.

Nettavisen vil til alle omganger som omfattes av V65 Milliongaranti legge ut et stk andelslag på Eksperten med 10 andeler a kr 400. Andelslaget vil hver gang hete "Nettavisens millionspill" og dette andelslaget/denne bongen vil kun leveres en gang og ha som formål å være med i jakten om å bli alenevinner. Således vil denne kupongen komponeres med det som utgangspunkt og kunne avvike fra våre ordinære ekspertips den/de aktuelle løpsdagen/løpsdagene og settes opp med høy risiko.

Kunne tatt potten på Biri fredag
Undertegnede gjorde et meget godt forsøk på å utløse denne milliongarantien i V65-omgangen på Biri fredag. Jeg valgte å bankerspille 6 Explosive Flory i V65-5 på "Nettavisens millionspill" fredag og denne infridde lett. Superskrellen 4 Marchetti (streket på 0,9 prosent) var med på fem hester i V65-1 og 8. valget 2 Bråtnesfaks (streket på 4,2 prosent) var med i V65-6. Men tross åtte hester i V65-4 hadde jeg ikke markert for 8 Huseby Sirius (markert på 5,9 prosent) og andelslaget måtte nøye seg med åtte femmere og "trøstegevinst" på 26 680 kr.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel i Nettavisens millionspill på Eksperten til kveldens V65-omgang på Leangen

Vi går videre til V65-2 i kveldens jackpotomgang på Leangen. Dette er et lavgrunnlagsløp for varmblodshester med grunnlag under kr 10 000 og løpet er uoversiktlig. Under tvil setter jeg Noralf Brækkens treårshoppe 10 Izabell M.E. først på min rangering. Hun ble tatt ned av stallkompisen Kobra Kahn sist, men gjorde likevel et fint inntrykk i sitt livs andre start.

Imponerte i seiersløpet sist
Tre hester skiller seg klart ut i V65-3. Min klare favoritt heter 8 El Hermano. Tross dødens de siste 1200 metrene knakk Sjoner-traveren ledende 5 Brioso. Det var ikke så overraskende for undertegnede med tanke på at El Hermano leverte en strålende opphenting til femte etter galopp nest sist. Vallaken er en tøffing og kan vinne igjen.

Kun galopp imot?
V65-4/V5-1 er et kaldblodsløp der 7 Vestpol Lodin blir min klare favoritt. Innfridde som min V65-banker på Biri forrige lørdag, men hadde et gaveløp på papiret den dagen. Har forsåvidt det også i kveld, men motstanden er ørlite skjerpet fra løpet på Biri. Traver Moe Odin-sønnen til Tormod Eggen feilfritt, er det trolig snakk om vinneren, selv om 9 Solør Jo har vist fremgang i sine to siste løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sensasjonelt god i seiersløpet sist
Et meget fint sprintløp venter i V65-5/V5-2/DD-1. Tross bakspor setter jeg 10 Magic Tile og Atle Eggan først på min rangering. Gjorde si fjerde start i regi Atle Eggan på Leangen for tre uker siden og var ikke mye betrodd i det løpet mot skarp motstand. Men spurtet hjem seieren på lette ben og vant på sterke 13.0/1640 meter. Det lukter tempo lang vei av dette løpet og slik Magic Tile så ut sist i seiersløpet, kan han blåse inn til seier igjen.

Mjøen har DD-bankeren
Thomas Mjøen er uten tvil en av landets dyktigste amatørkusker og han har allerede vunnet ni løp på Leangen i år. I V65-6/DD-2 setter han seg igjen opp bak 3 Mr Micman. Vallaken til Trude Kleveland er fortsatt seiersløs på 53 starter og står med hele ni andreplasser. Galopperte fra seg seieren i sitt tredje siste travløp og har en veldig passende oppgave foran seg i kveld. I en svært spennende DD-omgang, blir 3 Mr Micman min banker i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.