Starte opp Hadeland sjakklubb igjen?

Av
DEL

Ditt Hadeland Det var en gang en klubb, som het Hadeland sjakklubb. Det var ikke mange medlemmer der, men det var en god klubb atmosfære der. Gamle og yngre folk som spilte sjakk og hadde det sosialt og moro.

Er det noen som fremdeles spiller sjakk på Hadeland, og kunne tenke seg å bli med, og å starte opp Hadeland sjakklubb igjen? Kunne ha samlinger et par ganger i uken.

Så kunne en dra på felles turneringer med klubbens medlemmer rundt omkring i landet. Det kreves fem signaturer for å starte opp en sjakklubb. Jeg har spilt en del sjakkturneringer selv rundt om i landet. Ikke i 2020, på grunn av pandemien. Når pandemien blir ferdig så kunne det ha vært artig å ha en lokal sjakklubb.

En betaler medlemsavgift til klubben en gang i året. Så registrerer man seg klubben, og i Norges Sjakkforbund. For å spille ratede turneringer, og å møte bedre spillere rundt omkring i landet. Har du ikke peiling på sjakk fra før av så kan en lære deg opp til å lære spillet, og å bli bedre i sjakkspillet etterhvert over tid.

Noen som vet om et lokalt sted som har et lokale, som en kunne låne gratis, og som en kunne ha som et klubblokale?

Kontakt meg om du synes det høres interessant ut.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken