Gå til sidens hovedinnhold

Forlenger med Strømmen

Artikkelen er over 7 år gammel

STRØMMEN: Steinar Strømnes tar en ny sesong i Strømmen.

 27-åringen fra Lunner er dermed klar for sin fjerde sesong for 1. divisjonsklubben på Romerike.

God høstsesong


– Vi hadde en veldig god høstsesong. For første gang på lenge har vi klart å beholde de beste spillerne i to sesonger, sier Strømnes. Han er bosatt i Oslo med samboer og sin lille datter på halvannet år. Selv er han ferdigutdannet bygningsingeniør om halvannet år.
– Vi trener seks dager i uka, så jeg er nesten fulltidsstudent i tillegg til fotballen. Økonomien i klubben tilsier at vi ikke har ressurser til to økter om dagen. Likevel føler jeg at vi henger bra med. Sist sesong slo vi blant annet Hønefoss 6–0 og Mjøndalen 3-0, sier Strømnes. Han føler at spranget mellom Tippeligaen og 1. divisjon har blitt mindre. Strømnes har vært kaptein i Strømmen de siste sesongene og ser fram til en ny sesong.

Hodeskade


– Jeg er fornøyd med egen innsats, og er glad for at hodeskaden jeg fikk mot Bærum ikke førte til varige mén av noe slag.
Strømnes fikk kneet til egen keeper i hodet og ble båret bevisstløs av banen. Det førte til fire kamper på sidelinjen.
– Vi har vært en klubb med stor gjennomtrekk av spillere, men for første gang på lenge har vi bra kontinuitet i rekkene. Med en god vintersesong i beina kan det bli en god sesong, sier Strømnes til Hadeland.

Kommentarer til denne saken