Sterkt trenerteam i Gran IL turn kommende sesong

STERKT TEAM: Gran IL turn har sterke ressurser på trener og ledersiden kommende sesong. Fra venstre: Trener David Jensen, trener Gunnar "happy" Nordbeck og Frode Agasøster. Sistnevnte har vært trener i turngruppa i mange år. Han trekker seg nå tilbake fra trenerrollen, men hans kompetanse blir å finne i turnstyret kommende sesong.

STERKT TEAM: Gran IL turn har sterke ressurser på trener og ledersiden kommende sesong. Fra venstre: Trener David Jensen, trener Gunnar "happy" Nordbeck og Frode Agasøster. Sistnevnte har vært trener i turngruppa i mange år. Han trekker seg nå tilbake fra trenerrollen, men hans kompetanse blir å finne i turnstyret kommende sesong. Foto:

Av

Gran IL turn åpner i disse dager påmelding til kommende sesong, med «nygammel» trener, nye tilbud og plass til enda flere gymnaster. Forrige sesong hadde turngruppa i Gran over 300 aktive gymnaster.

DEL

Ditt Hadeland Gran IL turn stiller trolig med Norges beste trenerteam etter at Gunnar "happy" Nordbeck er tilbake i turnhallen på Hadeland videregående skole etter ett år i Ørlandet turnforening.

Var hovedtrener

Han var hovedtrener i Gran IL turn sesongen 2018/2019.

Sammen med nåværende hovedtrener, David Jensen, skal de to lede de fleste av turnpartiene til turngruppa. I tillegg er hjelpetrenere fra forrige sesong klare til ny dyst. Gymhjul har fortsatt det samme sterke trenerteamet med Trude Lindvollen Agasøster og Silje Bjørgengen i spissen.

Gran IL turn tilbyr turn fra nøstene på tre år til voksenturn uten øvre aldersgrense. Det er breddepartier, såkalte salto partier fra 6 – 12+, samt minirekrutt og konkurransepartier. Konkurransetroppene satser mot NM-kvalik i troppsturn, og det planlegges å delta på flere konkurranser enn noen gang. Gymhjul starter opp igjen med tilbud både til nybegynnere og viderekomne som tidligere.

I Gran IL turn kan man turne én dag i uka bare fordi man syntes det er gøy å turne. På konkurransepartiene har man tilbud om å trene fra to, tre og opp til fem, seks dager i uka. Med andre ord; Gran IL turn har tilbud til alle.

Nytt for sesongen er tilbud om frittstående, samt freestyle.

Frittstående er en av tre grener innenfor troppsgymnastikk. I frittstående samarbeider utøverne på troppen om å vise en koreografi hvor dans og rytme kombineres med gymnastiske og akrobatiske elementer i formasjon til musikk. I konkurranser bedømmes troppen etter synkronitet, vanskelighetsgrad og stil.

Starter freestyle

Et annet tilbud som har vært etterspurt en stund er oppvisningsparti/freestyle.

Nå kicker Gran IL turn i gang tilbud om freestyle. Her kombineres turn, gymnastikk og akrobatikk. Hovedvekten blir på trampoline og akrobatikk. Det stilles ingen krav til turnferdigheter.

Gran IL turn ønsker å gi dette tilbudet for å lage en oppvisningstropp for både gutter og jenter som kan delta på stevner og oppvisninger. Hvis man liker å bevege seg, utfordre seg og trene i fellesskap, er dette aktiviteten for de fra tolv år og oppover.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken