Fredag 10. juni spiller Stian Carstensen Trio på Folkets Hus på Brandbu. Med seg har han Ola Kvernberg på fele og Jarle Vespestad på slagverk.

Stian Carstensen var nominert til Nordisk råds musikkpris i 2021. Utdelingen skjedde i København 2. november.

Han er kanskje mest kjent som frontfigur i bandet Farmers Market som blant annet mottok Spellemannpris i åpen klasse 2009 og 2012, men også fra programmet «Landeplage» sammen med Ravi.
Han er multi-instrumentalist og spiller blant annet trekkspill, gitar, banjo, pedal steel gitar, bulgarsk fløyte og sekkepipe. Repertoaret strekker seg fra folkemusikk til klassisk og improvisasjonsmusikk i forskjellige former.

Av mer kuriøse faktaopplysninger kan der nevnes at han har vært på hitlistene i Aserbajdsjan, og har mottatt drapstrusler i brevform etter å ha skrevet tekst og musikk til ny nasjonalsang for Norge på oppdrag fra Nrk. Som soloartist byr han på et mangfoldig repertoar. Det være seg hillbilly, barokk og sjøllaga humoristiske viser med mer eller mindre bisarre temaer som lungemos og fleinsopp, samt sosialdemokratiske improvisasjoner over forslag fra publikum.

Vi ønsker velkommen til en forrykende konsert på fredag.