Spisestedet i Gran sentrum hadde fylt på med ekstra stoler og bord for anledningen, men måtte likevel si nei til flere på grunn av stor pågang.

– Quizen var fullbooket allerede for én uke siden, fortalte daglig leder Birgitt Stene til de frammøtte før start.

Hun var meget fornøyd med oppmøtet, og kunne forsikre at det blir flere quizkvelder i løpet av høsten. Datoene for disse slippes senere.

De 81 deltakerne som var til stede denne fredagen var fordelt på totalt 14 lag, og quizmaster Håvard Krågsrud serverte kveldens 30 spørsmål.

Til slutt var det laget Optimistene som gikk til topps med 26 av 30 mulige poeng. De ledet også da status ble gjort opp etter 1. omgang.

Vinnerlaget besto av Knut Næss, Vemund Næss, Helbjørg Stensli, Hans F. Skaare, Anne Marie F. Skaare og Haldis F. Skaare.

På den neste plassen fulgte laget Pottita med Kari F. Lokrheim, Dag Lokrheim, Bente Granaasen, Øyvind Larsen, Ole P. Hval og Marthe R. Hval i startoppstillingen.

De vant også kveldens «spurt-oppgave» som alle lagene kunne vinne, og som ble belønnet med en liten ekstrapremie.

Den siste plassen på seierspallen i hovedquizen tok Liggeunderlaget som besto av Elisabeth Kolstad, Lene Rieb Fodstad, Ingvild Børtnes, Kristin W. Woxen, Anette Eidsand Skiaker og Anne Mari Woxen.

Resultatliste:

26 poeng: Optimistene
24 poeng: Pottita
23 poeng: Liggeunderlaget
21 poeng: Under radar’n, Bayern Frydenlund, Team Hygge, Potterheads og Sisteplass innen rekkevidde
19 poeng: Bare her for øl, Team Swingers, Team kaos og Stein and the quizzards
18 poeng: Laget vårt heter
14 poeng: Fæmmen