Gå til sidens hovedinnhold

Dommerne: - Litt Adam og litt opera

Artikkelen er over 4 år gammel

Adam Douglas fikk lovende tilbakemeldinger fra dommerne etter at han kom seg gjennom lørdagens operaprøvelse.

36-åringen fra Harestua gruet seg før musikalsk avspark lørdag kveld, da det skulle synges opera. Han hadde valgt seg ut «Unva Furtiva Lagrima» av Gaetano Donizetti, som blant kjennere er kjent som Nemorinos arie fra Elskovsdrikken.

Les også: Sangen valgt av kona Kristin.

Solveig Kringlebotn var med i dommerpanelet lørdag kveld og var i forkant veldig spent på hva deltakerne ville få til siden de, foruten Benedicte Adrian, var heller ukjente med sjangeren.

Bildeserie

Bildeserie: Adam Douglas i Stjernekamp

 

– Dette var litt Adam og litt opera. Du synger på din egen måte og former det så fint og er så musikalsk. Dette er en veldig vakker sang som kan synges på flere måter. Dette satt, var tilbakemeldingen fra Kringlebotn, som hadde vært sangcoach for Douglas i den siste uka.

Mona B. Riise var ikke overraskende full av lovord om Adams framførelse.

– Jeg ble dratt inn av formidlingen av en gang, og det var nydelig å høre på. Du bruker sangstemmen din og selv om det ikke er helt operatone, blir det så fint, kvitret hun.

Thomas Felberg kalte Adams opera en poparie, men på en god måte.

– Jeg følte operaen jeg i mine rockeører. Litt poparie, men det er ment som en kompliment. Vel blåst. Jeg nøt det, var hans tilbakemelding.

VGs anmeldelder Ingvill Dybfest Dahl ble særdeles imponert over Douglas og trillet en femmer på terningen, mens Dagbladets Torgrim Øyre havnet på en firer. Sistnevnte mener Adams viser god kontroll på både toner og teknikk.

Kommentarer til denne saken