Kultursalsjefen har Stjernekamp-feber - ønsker å hente Adam i helikopter

FØLGER MED: Korpsmusikerne følger med når Adam synger og spiller.

FØLGER MED: Korpsmusikerne følger med når Adam synger og spiller.

Artikkelen er over 2 år gammel

Hadelendinger og andre inviteres til Hadeland Kultursal for å følge Stjernekampfinalen på storskjerm i kveld.

DEL

På siste dag i jubileumsuka har sjefen sjøl, Torstein Nybø, håp om at det blir en skikkelig finale lokalt også. Han åpner dørene til kultursalen klokka 19.30, og sendinga starter 19.55.

– Vi har dimensjonert for å ta i mot cirka 300 personer, og det er gratis inngang, forteller Torstein Nybø til Hadeland.

Stjernekampfinalen er klemt innimellom en allerede travel dag på Hadeland videregående skole og Hadeland kultursal. På dagtid er det stor familiedag, og til kvelds blir det Oktoberrock med Trindrum & Jørn Lande.

Nybøs store drøm, uansett resultat i Stjernekamp, er å få Douglas fløyet hjem fra Oslo til Hadeland med helikopter.

– Jeg har helikopter på hånd, og kontakt med manageren og har fortsatt et håp om å få det til. Men om han skulle vinne, noe vi absolutt tror kan skje, kan det være krevende å få ham revet løs fra NRKs presseplaner, erkjenner Nybø.

SMS/MMS: hltips til 2005 EPOST: tips@hadeland.no TLF: 61 31 31 32

LES OGSÅ:

NRK er også begeistret for at det er lokalt engasjement rundt finalen der Adam Douglas og Didrik Solli Tangen møtes til «dyst». Det vil bli sendt et videoklipp på NRKs finalesending fra kultursalen.

– Nå håper vi virkelig at folk møter opp. Dette blir moro uansett, sier Nybø. Han har sikret at det er både T-skjorter og plakater på plass.

LES OGSÅ:

Artikkeltags