Gå til sidens hovedinnhold

Adam kastet hatten da han vant årets Stjernekamp

Artikkelen er over 4 år gammel

Adam Douglas tok endelig av seg hatten da det ble klart at han vant kveldens finale i Stjernekamp.

(Oppland Arbeiderblad)

– Hjertelig takk, sa harestuingen da seernes stemmer var talt opp og Norge kåret Adam Douglas til årets Stjernekamp-vinner.

Hatten har vært hans kjennemerke gjennom hele sesongen, men da avgjørelsen falt, kastet han den av seg. Men til vinnerframførelsen var hatten tilbake på plass.

– Den beste soulsangeren

Knut Anders Sørum var særdeles godt fornøyd med Adam Douglas' første låt i kveldens Stjernekamp-finale; – Du er den beste soulsangeren på denne sida av Atlanteren, sa fjorårets Stjernekamp-vinner fra Øverskreien, mens Douglas selv ydmykt ristet på hodet.

Les også

Billettsalget starter i kveld

Men det var bare starten på en meget god kveld for hadelendingen, som altså møter Didrik Solli Tangen i Stjernekamp-finalen. Da Douglas skulle framføre sin egen låt I once was an honest man, kom det tydelig fram at det å satse på musikken hadde kostet. Også i forhold til anerkjennelse fra familien hjemme i USA, som syntes det var en svært usikker karrierevei, som Douglas snakker mer om i seneste episode av Oppland Arbeiderblads podcast Backstage. I løpet av Stjernekamp har han fått anerkjennelse også fra foreldrene for valget han tok. Og responsen på den egne låta i finalen, var også god å ta med seg videre.

 

– Det er så deilig å se en skikkelig musiker framføre ei skikkelig låt, som er helt deg. Dette er altså så utrolig flott. Nå vet vi at dette går bra, og det vet foreldrene dine også, konstaterte dommer Mona B. Riise.

– En fantastisk opplevelse, kvitterte Douglas selv om å få framføre låta i finalen.

Som siste låt hadde hadelendingen valgt Otis Redding Try a little tenderness, og fikk stående ovasjoner.

– Du gjør noen vokalting jeg ikke tror noen andre i Norge gjør etter deg, sa dommer Thomas Feldberg.

– Det du gjør er ut av en annen verden, kvitterte Sørum, mens Mona B. Riise mente det var et perfekt punktum for Douglas i Stjernekamp.

 

Kommentarer til denne saken