Gå til sidens hovedinnhold

Svar til Tryggeseth: Stryk igjen

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ja, jeg heter Else Randi, ja jeg representerer Arbeiderpartiet, ja jeg er valgt som representant og med personstemmer, men hadde aldri stått på en liste og blitt valgt til kommunestyre og planutvalg om jeg ikke var medlem av et parti med partiprogram.

Jeg skriver mine innlegg selv, men aldri uten å vite at jeg har Ap i ryggen, vår politikk. Så ja, Ap støtter det jeg har skrevet om hva vi har gått til valg på. Mine ord, er lov med egne meninger, og her er vi enige.

Når representanten for innbyggerforslaget velger å gjøre det personlig, svarer jeg også personlig. Dette er et personlig svar, men allikevel fra en folkevalgt fra ett kommuneparti, med et partiprogram.

Jeg leste innbyggerforslaget med åpent sinn. Tenkte først at dette må vi ta på alvor. Slo opp og leste, og kom personlig fram til samme konklusjon som rådmann. Da stemte jeg i kommunestyre etter egen forståelse. Dette var ikke omtalt i valgprogrammet.

Viser det seg at min og andres tolkning er feil, skal jeg være den første til å beklage feil saksbehandling, og endre mitt syn i forhold til innbyggerforslaget. Har aldri hatt problemer med det.

Allikevel står jeg for alt jeg skrev.

Oppfordrer alle nye og tidligere kommunestyrerepresentanter som har vært oppe til eksamen tidligere, kanskje også til stryk, spørs hvilken sensor, til å melde seg opp.

Slutter her og venter på lovlighetsvedtak.

Politikk til stryk

Svar: Politikk til stryk

Svar til Kolby: Stryker igjen

Kommentarer til denne saken