Takk til Vårres Jul

VÅRES JUL: Kjetil Roos-Bjerke, Børge Myhre, Stian André Roos, John Magne Trulsen, Stine Bredesen, Ida Olderøy Weggersen og Maren Sofie Trulsen. I bakgrunnen Stian Ek-Nordlund og Gunnar Brorson på trommer.

VÅRES JUL: Kjetil Roos-Bjerke, Børge Myhre, Stian André Roos, John Magne Trulsen, Stine Bredesen, Ida Olderøy Weggersen og Maren Sofie Trulsen. I bakgrunnen Stian Ek-Nordlund og Gunnar Brorson på trommer. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg vil rette en takk til initiativtakere, sangere og musikere som også i år har skapt en musikalsk opplevelse med en digital julekonsert. Jeg er lunnbying bosatt i Gran, men i førjulstiden velger jeg Jevnaker og Vårres Jul. I en førjulstid hvor dansen rundt gullkalven går raskere og raskere er det flott å se den giverglede og dugnadsånd dere mobiliserer gjennom lokale krefter innen kirke og musikkmiljø. Dere byr på et musikalsk mangfold og mange høydepunkter. Mitt kjæreste minne fra årets konsert blir likevel da bygdas ordfører i disse unntakstider framfører teksten: hold ut, stå sammen, slå ring om hverandre, slå ring om det vakre vi har.

LES OGSÅ: Stian (44) velger å følge tradisjonen: – Vi har gått mange runder

Til politikere og musikkmiljøer i Lunner og Gran vil jeg si: se til Jevnaker! Det handler ikke om dyre gjesteartister og store navn. Det handler om entusiasme, giverglede, samhold og lokal forankring i tillegg til musikalske kvaliteter. En kombinasjon som gir meg en påminnelse om kjernen i julebudskapet.

Med ønske om en god jul!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken