Torsdag 12. mai står de på scenen i Glasslåven på Granavollen med forestillingen «85 millioner narsissister i verden – og alle kommer til meg!»

Hanne Brincker bør være godt kjent for publikum på Hadeland etter flere år som teaterarbeider tidligere bosatt i regionen og med regioppdrag for blant annet Bronsebukkene.

Elisabet Sevholt arbeider som coach for skuespillere på store internasjonale TV- og filmproduksjoner. Da Hanne og Elisabet blei kjent gjennom en rekke workshops, fant de fort ut at de hadde en ting til felles; de tiltrekker seg narsissister.

– Dette ville vi finne mer ut av, sier Hanne Brincker i en pressemelding, og med bakgrunn som skuespillere var det naturlig for oss å bruke scenen til å utforske temaet.

Etter lang tid med mye research hvor de sammen med instruktør Ketil Kolstad (opprinnelig fra Gjøvik) også har skrevet og dramatisert episoder fra egne liv, er de nå snart klare for å møte publikum. De kan love en underholdende time med absurde situasjoner, latter og alvor om hverandre.

Og temaet er høyaktuelt. Narsissisme er et voksende samfunnsproblem som mange vil kunne kjenne seg igjen i:

– Vi ønsker å belyse hvordan narsissismen ikke bare skaper store utfordringer på et individuelt plan, men også for hele samfunnet. Narsissisten stjeler tid, ressurser og fokus i alt fra familieliv og arbeidsliv, til barnevern og rettsvesen. Konflikter følger i narsissistens fotspor.

Og slikt blir det altså teater av.