Jevnaker-mann fratatt førerkortet etter trafikkulykke i Hønefoss

MASSE SNØ: To biler og fire personer skal ha vært involvert i ulykken torsdag kveld.

MASSE SNØ: To biler og fire personer skal ha vært involvert i ulykken torsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

To biler var involvert i en trafikkulykke i bakken opp mot Almemoen i Hønefoss ved 23-tiden torsdag.

DEL

Fire personer satt i bilene. Minst én hadde synlige skader, og blødde fra hodet, opplyser politiet på ulykkesstedet. Alle blir fulgt opp av helsepersonell, og foreløpig ser det ut til at tre blir sendt til legevakt, mens den fjerde fikk tilsyn i ambulansen på stedet.

– To kvinner og to menn er involvert i ulykken. En av dem er skadd, men tilstand er ukjent, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Ulykken skal ha skjedd da en bil på vei nedover bakken fikk en sleng, opplyser politiet til Ringerikes Blad på stedet. Denne bilen, hvor det satt tre personer, traff en møtende bil i fronten. Sjåføren var alene i den andre bilen.

– Patruljen er på stedet og etterforsker ulykken og venter på bilberger, melder politiet på Twitter klokken 23.33.

Ifølge patruljen på stedet er det ikke mistanke om noe ruskjøring, og de kan foreløpig ikke si noe om hastigheten. En av førerne, en mann i 20-årene fra Jevnaker, fikk førerkortet sitt beslaglagt etter ulykken. Politipatruljen har opprettet sak.

Etter snøfallet torsdag kveld er det glatte og vanskelige kjøreforhold flere steder og politiet i Sør-Øst har fått en rekke meldinger om trafikkuhell og ulykker. Veitrafikksentralen har varslet om vanskelige kjøreforhold i Sør-Norge.

Tidligere torsdag snurret en bil på E16 ved Bergergrinda i Jevnaker. På riksveg 4 var det torsdag kveld en møteulykke, som førte til stengt veg og to til sykehus.

Artikkeltags