FAU ved Trintom ønsker sikring av parkeringsplassen

ØNSKER GJERDE: FAU ved Trintom skole ønsker at det blir satt opp et gjerde mellom bussholdeplassen og parkeringsplassen ved Trintom skole.

ØNSKER GJERDE: FAU ved Trintom skole ønsker at det blir satt opp et gjerde mellom bussholdeplassen og parkeringsplassen ved Trintom skole. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

FAU ved Trintom skole er bekymret for trafikksikkerheten på skolens parkeringsplass. Nå har de tatt opp bekymringen med kommunen, i brevs form.

DEL

– Vi ønsker at parkeringsplassen blir adskilt fra bussholdeplassen med et gjerde i Søndre Åls veg slik at elevene ikke tar «snarvegen» over parkeringsplassen, men går langs fortauet inn på skolens område, heter det i brevet fra FAU

Gjerdet blir beskrevet som et svært ønsket og viktig trafikksikkerhetstiltak ettersom parkeringsplassen er laget for gjennomkjøring og ikke har eget «slippområde» for elever som blir kjørt til skolen.

– Det er derfor mye trafikk på plassen og Trintom FAU er redd for at ulykker kan skje når snøen blir borte og elevene begynner å gå over parkeringsplassen igjen, heter det i brevet.

Artikkeltags