Farmen-Trond: - Angrer ikke på å delta

Trond Øverlier er med i Farmen 2016

Trond Øverlier er med i Farmen 2016 Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Trond Øverlier måtte søndag kveld takke for seg i TV2-realityserien "Farmen". Han angrer ikke på at han deltok.

DEL

Etter kun to uker måtte Trond Øverlier (50) forlate Farmen da kompisen Lasse Bergseter (49) vant overlegent i øksekast.

– Det er kjedelig. Jeg skulle gjerne vært der lenger, men Lasse var mye bedre enn meg. Jeg hadde ikke sjans uansett, så man kan vel si at jeg angrer på valg av gren, sier Øverlier til TV 2 rett etter exiten.

Mandag morgen ble Øverlier intervjuet på TV2.

- Da jeg kom ut igjen på gata stanset en mann og så på meg. Jeg har merket oppmerksomhet fra andre også som har sett meg på tv, sier Øverlier til avisa Hadeland. Han ser først i ettertid hvor stor oppmerksomhet Farmen har hos tv-seerne.

- Når 800.000 ser på programmet så sier det noe om dimensjonene. Totalt 170 personer jobber med serien, sier Øverlier.

- Jeg angrer ikke på at jeg har deltatt. Det var yngstesønnen som meldte meg på og jeg hadde sagt "ja" til Farmen nå også. Det var moro å delta. Samtidig er det tv det dreier seg om. Programmet blir klippet. Jeg føler ikke at det er Trond som person som er framstilt og slik jeg egentlig er, sier Øverlier. Han aksepterer likevel at "Farmen-Trond" ble slik i konseptet.

Søndag led han knusende nederlag. Førstekjempe Lasse Bergseter valgte Øverlier til andrekjempe. Det endte med utklassing i øksekast.

– Jeg hadde ikke lyst til å reise, så det var veldig følelsesladet. Det hadde ikke noe med at jeg ville vinne bil og hytte, men jeg hadde det så hyggelig med folka. Derfor var jeg ordentlig trist da det var over, sier Øverlier til Verdens Gang.

18. desember er Farmen slutt for denne sesongen. Det blir gjensyn etterpå med deltagerne. Ellers er det jobben på Lygnasæter som vil oppta Øverlier.

- Og være hjelpespeaker under ski-NM på Lygna. Jeg lovde Edvard (yngstesønnen, som meldte ham på Farmen) at jeg hadde to ting som mål før deltagelsen. Jeg skulle være den fra Hadeland som deltok lengst i Farmen og jeg skulle ikke sippe på tv. Det siste klarte jeg ikke å holde, sier en blid Øverlier mandag.

Hadelending med i Farmen 2016 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags