Nattestengte tunneler denne uka

STENGT: Lunnertunnelen, Gruatunnelen og Røstetunnelen blir delvis nattestengt denne uka.

STENGT: Lunnertunnelen, Gruatunnelen og Røstetunnelen blir delvis nattestengt denne uka.

Artikkelen er over 2 år gammel

Statens vegvesen skal utføre diverse vedlikeholdstiltak på de tre tunnelene på E16 og riksveg 4 på Roa denne uka. Tunnelene blir stengt om natta mens arbeidet pågår.

DEL

LUNNER: Arbeidet starter i Lunnertunnelen på E16 natt til tirsdag, og fra onsdag kveld er det nattestengt også i Gruatunnelen og Røstetunnelen. Det er vask og annet vedlikeholdsarbeid som skal utføres i tunnelene.

Lunnertunnelen blir stengt i fire netter fra og med i kveld fra klokka 21 til 05. Omkjøring blir skiltet via fylkesveg 23 og fylkesveg 528 om Skjerva/Vålaugmoen Trafikanter som skal til og fra Gardermoen bør beregne litt ekstra tid på grunn av omkjøringa.

Riksveg 4 Gruatunnelen og E16 Røstetunnelen blir stengt natt til torsdag og fredag fra klokka 21 til 05. Det blir skiltet omkjøring for kjøretøy inntil 3,8 meter på fylkesveg 16 om Grua.

For kjøretøy over 3,8 meter blir det kolonnekjøring gjennom disse to tunnelene. Et alternativ er å kjøre riksveg 4 til Gjelleråsen, over på fylkesveg 22 til Hvam og videre på E6 til Gardermoen.

Artikkeltags