Her samlet det seg klubber fra hele kretsen for å konkurrere om den gjeve prisen å bli kretsmestere i troppsgymnastikk. Det var mye bra turn å se fra de forskjellige klubbene i kretsen for publikum som møtte opp i hallen for å la seg imponere av akrobatikk og høye luftige svev.

Men det var en klubb som stjal mesteparten av showet, nemlig gymnastene fra Gran. Gymnastene fra Gran IL, mirakelmann og hovedtrener Happy gjorde så å si rent bord i årets KM.

Til sammen klarte gymnastene ifra Gran IL å raske med seg hele sju gullmedaljer og en sølvmedalje.

Tumbling og trampett

Gran IL konkurrerte i klassene rekrutt, junior, senior med en stor tropp på seks lag.

En stor prestasjon etter mye press fra covid-19 som har tatt mye av motivasjonen til gymnastene denne sesongen.

– Det har vært få konkurranser denne sesongen, noe som tærer på motivasjonen til gymnastene når vi ikke har noe å jobbe imot, forteller en stolt hovedtrener Happy.

Derfor var det godt å kunne avslutte sesongen med ett brak i egen hall på hjemmebane. Nå er det straks en velfortjent juleferie før det braker løs med ny konkurranse på Granspretten i Januar 2022.

Denne sesongen har gymnastene i Team Happy virkelig satt Gran IL på kartet innen troppsgymnastikk. I tillegg til kretsmesterskapet ble Team Happy ble nummer 10 i NM, og tok 2. og 3. plass i Buskerudtrampetten. Sistnevnte er Norges største konkurranse innen troppsgymnastikk.

Dette betyr at Gran IL Turn sine gymnaster fort kan hevde seg i toppen i Norge om noen få år.

Trenerteamet

Sammen med Hovedtrener Happy, var det også flere trenere som sørget for at gymnastene hadde det moro under årets KM.

Trenerteamet som gjorde braksuksess i KM er: Happy Norbeck (hovedtrener), Knut Gårder (hjelpetrener), Joakim Lange (hjelpetrener og gymnast), Lars Krågsrud (hjelpetrener og gymnast) og Synne Nesholen Skogheim (hjelpetrener).

I tillegg til et bra trenerteam hadde vi også klubben, dugnadsgjeng, foreldre og alle andre i ryggen som sørget for et vellykket arrangement. Håper vi ses til KM 2022.