En uke igjen til TV-aksjonen: Utfordrer strikkere, næringslivet og bøssebærere

GIVERSTAFETT: Helge Midttun, Erik Raae, Hilde Grøndahl Tangen og Knut Lehre håper på giverglede under giverstafetten tirsdag.

GIVERSTAFETT: Helge Midttun, Erik Raae, Hilde Grøndahl Tangen og Knut Lehre håper på giverglede under giverstafetten tirsdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Kiwi-butikkene i Gran og Lunner støtter årets TV-aksjon. Butikksjef Erik Raae hos Kiwi Brandbu stiller med oransje skjerf som skal gis til Kirkens Bymisjon.

DEL

– Men det er ikke jeg som har strikket det, det har kollega Rita Brattås gjort, forteller butikksjefen.

Både i Lunner og Gran er Kiwi-butikkene engasjert i TV-aksjon.

Giverstafett

De stiller også med mannskap i årets lokale giverstafett for næringslivet, som kommer til å motta telefoner 16. oktober.

Helge Midttun og Knut Magnar Lehre er også med og ringer. De er med i innsamlingskomiteen i Gran, og Lehre er med for første gang som oppringer tirsdag i lokalene til Glitre Energi på Jaren.

Trenger flere bøssebærere

– Det er også fortsatt mulig å bli med som bøssebærere, sier Hilde Grøndahl Tangen, leder i innsamlingskomiteen.

Det har også kommet beskjed fra Lunner om at det trengs mange flere bøssebærere til søndag 21. oktober. Folk kan henvende seg til Lunner frivilligsentral.

Strikker skjerf

Og hvis folk vil strikke skjerf i gave kan de gi de bort via frivilligsentralene eller kirkekontoret. Oppskrift på skjerf finnes på blimed.no. TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

– Vi vet at lokale bedrifter er flinke til å gi bort til lokale lag og frivilligheten, vi håper uansett at de har en skjerv å bidra med når vi ringer, sier Helge Midttun.

LES OGSÅ: Årets TV-aksjon: – Vil skape møter som endrer liv

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken